Romobil na dva kotača Lightyear Mondo AL, PVS kotači, ABEC 5 od 3 god

Opis proizvoda

Romobil na dva kotača s animiranim Disney motivom Lightyear očarati će svu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti. Romobil ima čvrst, ali lagan aluminijski okvir, osmišljen u prekrasnom bijelom dizajnu. Kotači su izrađeni od kvalitetnog PVS materijala, koji ne sadrži ftalate. Volan romobila je mekan, ugodan na dodir, stražnja kočnica pobrinuti će se za kočenje bez poteškoća. Ručke se mogu podesiti po visini, s obzirom na potrebe djeteta.

Romobil je primjeren za djecu najveće težine do 50 kg. Vožnja na romobilu nije samo zabavna, već i korisna za zdravlje. S njom djeca poboljšavaju mišiće i motoriku, zasigurno će tako zavoljeni kretanje i sport. Ležajevi ABEC 5 predstavljaju jedan od najvažnijih dijelova romobila. Romobil Mondo sadrži ležajeve pete kategorije ABEC 5, zato kotači na romobilu imaju maksimalno tihi hod, izdržljivi su i izdržati će stotine uzbudljivih vožnji vašeg mališana. Promjer kotača iznosi 120 mm i po potrebi mogu se jednostavno zamijeniti. 

Prednost romobila je njegova lakoća, zato će ga djeca moći ponijeti sa sobom na izlete ili praznike. Talijanska tvrtka Mondo proizvodi kvalitetne dječje proizvode od pjene, gume i PVC-a i službeni je proizvođač mnogih licenciranih proizvoda poznatih crtanih filmova, serija i filmova, koje ćete naći i u drugim kategorijama igračaka. Za vrijeme vožnje preporuča se korištenje zaštitnih pomagala - štitnika za koljena, zapešća i laktove te kacige, koje ćete naći u našoj ponudi.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloItaly
Dimenzije65*82*10 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.