Romobil na dva kotača Ignite Street Scoot Led Light Mondo super grip P.U. kotači s izdržljivim lagani okvirom od 7 god

Opis proizvoda

Romobil na dva kotača Ignite Street Scoot predstavlja fantastičan poklon za sve male sportaše od 7. godine starosti nadalje. Romobil ima čvrst i istovremeno lagan aluminijski okvir, koji se može pohvaliti s visokom izdržljivošću. Moderan izgled romobila oduševiti će svakog sportaša koji voli isprobati nove trikove na romobilu. Vrhunski PU kotači izvrsno priliježu i omogućavaju izvrsne doživljaje u vožnju. Ručke na romobilu su protuklizne i ugodne na dodir, stražnja kočnica pobrinuti će se za kočenje bez poteškoća. 

Romobil je primjeren za djecu najveće težine do 80 kg. Vožnja na romobilu nije samo zabavna, već i korisna za zdravlje. Djeca s njom poboljšavaju motoriku i jačaju mišiće, zasigurno će tako zavoljeti kretanje i sport. Kotači imaju kvalitetne ležajeve, koji jamče maksimalno tihu vožnju, izdržljivi su i izdržati će stotine uzbudljivih vožnji vašeg djeteta. Po potrebi ih možete jednostavno zamijeniti. Svjetlosna funkcija aktivira se pri kretanju romobila, za rad nisu potrebne baterije.

Prednost romobila je njegova lakoća, zato će ga djeca moći ponijeti sa sobom na izlete ili praznike. Talijanska tvrtka Mondo proizvodi kvalitetne dječje proizvode od pjene, gume i PVC-a i službeni je proizvođač mnogih licenciranih proizvoda poznatih crtanih filmova, serija i filmova, koje ćete naći i u drugim kategorijama igračaka. Za vrijeme vožnje preporuča se korištenje zaštitnih pomagala - štitnika za koljena, zapešća i laktove te kacige, koje ćete naći u našoj ponudi.

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 7 godina
PodrijetloItaly
SvjetloDa
Nosivost80 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.