Romobil na dva kotača Ignite Flow Scoot Led Light Mondo s kotačima koji svijetle izdržljiv i sklopiv okvir od 5 god

Opis proizvoda

Romobil na dva kotača Ignite Flow Scoot Led Light predstavlja fantastičan poklon za sve male sportaše od 5. godine starosti. Romobil ima izdržljiv i istovremeno lagan aluminijski okvir, koji se jednostavno slaže te ga možete ponijeti sa sobom na put. Plavo crni dizajn romobila oduševiti će dječake već na prvi pogled. Kvalitetni kotači za vrijeme vožnje svijetle, time jamče bolju vidljivost. Volan romobila je mekan i ugodan na dodir, stražnja kočnica pobrinuti će se za kočenje bez poteškoća. Volan možete podesiti po potrebama djeteta do visine od 86 cm.

Romobil je primjeren za djecu najveće težine do 100 kg. Vožnja na romobilu nije samo zabavna, već i korisna za zdravlje. Djeca s njom poboljšavaju motoriku i jačaju mišiće, zasigurno će tako zavoljeti kretanje i sport. Kotači imaju kvalitetne ležajeve, koji jamče maksimalno tihu vožnju, izdržljivi su i izdržati će stotine uzbudljivih vožnji vašeg djeteta. Po potrebi ih možete jednostavno zamijeniti. Svjetlosna funkcija aktivira se pri kretanju romobila, za rad nisu potrebne baterije.

Prednost romobila je njegova lakoća, zato će ga djeca moći ponijeti sa sobom na izlete ili praznike. Talijanska tvrtka Mondo proizvodi kvalitetne dječje proizvode od pjene, gume i PVC-a i službeni je proizvođač mnogih licenciranih proizvoda poznatih crtanih filmova, serija i filmova, koje ćete naći i u drugim kategorijama igračaka. Za vrijeme vožnje preporuča se korištenje zaštitnih pomagala - štitnika za koljena, zapešća i laktove te kacige, koje ćete naći u našoj ponudi.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 5 godina
PodrijetloItaly
SvjetloDa
Nosivost100 kg
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.