Romobil&guralica Reversible Switch 2u1 Scooter Smoby s tri kotača s tihim hodom visina volana 53/63 cm nosivost 20 kg od 18 mjes

Opis proizvoda

Romobil i guralica 2u1 Scooter, iz radionice francuskih dizajnera Smoby, izuzetna je sportska igračka za dječake i djevojčice od 18. mjeseca starosti koja se lako i bez uporabe alata može iz guralice pretvoriti u romobil. Romobil-guralica proizveden je u sivoj boji, zahvaljujući čemu će se svidjeti svakom malom sportašu. Višenamjenski romobil je, zahvaljujući svom kvalitetnom okviru, kvalitetnoj plastici i stabilnom sistemu s tri kotača, kao stvoren za svu aktivnu djecu. Može se pohvaliti mogućnošću da raste zajedno s vašim djetetom, zato ga mogu koristiti više godina. 

Volan, podesiva po visini, djeci od 18. mjeseca starosti omogućava da igračku mogu koristiti kao guralicu s visinom volana od 53 cm, a od 24. mjeseca pak kao romobil s maksimalnom visinom volana od 63 cm. Roditelji će u 20 sekundi guralicu pretvoriti u romobil, zahvaljujući patentiranom sistemu koji ne zahtjeva uporabu alata. Kvalitetne kotače s blatobranima odlikuju tihi hod i pouzdanost, zaštićeni su od pucanja. Protuklizni volan djeci omogućava osjećaj sigurnosti i samopouzdanja. Romobil-guralica pomaže pri jačanju mišića nogu, djeca će zahvaljujući njemu svoje slobodno vrijeme provoditi na sviježem zraku. Osim toga treniraju i svoju opreznost i reflekse. Za vrijeme vožnje preporučena je i uporaba zaštitnih pomagala, kao što su štitnici za koljena, zapešća i laktove te kaciga. 

Dimenzije romobila iznose 60*30*63 cm (65 cm s maksimalnom visinom volana). Njegova nosivost iznosi 20 kg. Smoby već dugi niz godina djeci donosi moderne igračke, pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče vrhunsku francusku kvalitetu te bezvremenski dizajn. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije60*30*63 cm
Ukupna visina63 cm
Dimenzije pakiranja16*52*33 cm
Ukupna dužina60 cm
Visina ručke53 / 63 cm
Prilagodljiva visinaDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,86 kg
Nosivost20 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.