Drveni romobil na tri kotača Frozen Wheels Foldable Scooter Smoby sklopiv i podesiv po visini, tih i protuklizan

Opis proizvoda

Romobil na tri kotača, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja prekrasan poklon za svu djecu, prvenstveno za djevojčice od 3. godine starosti nadalje. Ljubičasto ružičasti romobil ima motiv animiranog filma Ledeno kraljevstvo, koji će već na prvi pogled očarati svako dijete. Dječji romobil opremljen je vrhunskom metalnom konstrukcijom, daska je pak izrađena od čvrstog i kvalitetnog drva s protukliznom površinom. Romobil ima pomični zglob, zahvaljujući kojem ga možete bilo kada složiti i jednostavno prenositi ili pospremiti.

Kotači na romobilu zaštićenu su od pucanja, po potrebi ih možete jednostavno ukloniti i zamijeniti novima. Volan možete postaviti na maksimalnu visinu od 70 cm, tako će njegove cjelokupne dimenzije iznositi 61*33*70 cm. Romobil, zahvaljujući volanu podesivom po visini, raste zajedno s vašim djetetom, koje će se zabavljati s vožnjom na njemu i doživjeti mnoštvo veselih trenutaka, zato se sigurno neće dosađivati. Moderan romobil s tri kotača mnogo je stabilniji, sigurniji i udobniji od klasičnih romobila, može se pohvaliti nosivošću od 20 kg.

Zahvaljujući romobilu djeca će učiti održavati ravnotežu i razvijati svoje spretnosti i motoriku. Romobil pomaže pri jačanju mišića nogu, djeca će zahvaljujući njemu proživljavati svoje slobodno vrijeme na sviježem zraku. Osim toga treniraju i svoju opreznost i reflekse. Za vrijeme vožnje na romobilu preporuča se uporaba zaštitnih pomagala, kao što su štitnici za koljena, zapešća i laktove te kaciga. Romobil je sklopiv i jednostavan za uporabu. Tihi i pouzdani gumirani kotači izvrsno se prilagođavaju bilo kojoj površini, vožnja s romobilom je ugodna i zahvaljujući protukliznoj ručci.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju domišljatost i maštu, zato će osvojiti svu djecu. Igračke također ispunjavaju najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije63*33*75 cm
Ukupna visina75 cm
Prilagodljiva visinaDa
Težina3 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.