Romobil na dva kotača Super Mario Smoby sklopivi s kočnicom podesiv po visini max. 83 cm od 5 god

Opis proizvoda

Romobil na dva kotača Super Mario može se pohvaliti s motivom animiranog junaka Super Maria, zato će oduševiti svu djecu već od 5. godine starosti. Protuklizne ručke, čvrst metalni okvir i mogućnost jednostavnog slaganja za putovanja, elementi su koje nudi kvalitetan romobil, francuskih dizajnera Smoby. Dječji romobil je lagan, vožnja s njim je sasvim jednostavna i udobna. Kotači su zaštićeni od pucanja, po potrebi ih možete jednostavno ukloniti i zamijeniti novima. Stražnji dio romobila opremljen je s pouzdanom nožnom kočnicom. Volan možete podesiti po visini do 83 cm, s čime će se u potpunosti prilagoditi vašem djetetu i rasti zajedno s njim. 

Krajevi ručki imaju zaštitu, zahvaljujući kojoj će djetetove ruke biti bolje zaštićene za vrijeme vožnje. Romobil možete jednostavno sklopiti na pola te ga tako vaša djeca mogu ponijeti sa sobom na praznite i izlete. Romobil s kvalitetnim i tihim gumiranim kotačima svojim će izvrsnim voznim karakteristikama iznenaditi svako dijete. Djeca će za vrijeme vožnje učiti održavati ravnoteži i razvijati svoju spretnost pokreta i motoriku. Jednako tako, s njim jačaju mišiće ruku i nogu te poboljšavaju koncentraciju i reflekse. Nosivost romobila Spiderman iznosi do 50 kg, njegove ukupne dimenzije su 70*32*83 cm. 

Za vrijeme vožnje na romobilu preporučena je i uporaba zaštitnih pomagala, kao što su štitnici za koljena, zapešća i laktove te kaciga. Francuska marka Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti i najmlađu djecu. Proces izrade Smoby igračke strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 5 godina
PodrijetloFrancuska
Dimenzije70*32*83 cm
Ukupna visina83 cm
Dimenzije pakiranja22*10*64 cm
Prilagodljiva visinaDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,1 kg
Nosivostmax. 50 kg
Bojamodrá,červená
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.