Romobil na dva kotača Cars 2 Wheels Foldable Smoby sklopiv, s kočnicom, podesiv po visini do 83 cm od 5 god

Opis proizvoda

Romobil na dva kotača, francuskog proizvođača Smoby, može se pohvaliti prekrasnim motivom autića Munjeviti Jurić iz animiranog filma Cars (Auti), zato će oduševiti svu djecu, prvenstveno dječake od 5. godine starosti. Protuklizne ručke, čvrst metalni okvir i mogućnost jednostavnog sklapanja za na put elementi su koje nudi kvalitetan romobil francuskih dizajnera. Dječji romobil na dva kotača lagan je, vožnja s njim je jednostavna i udobna. Kotači su zaštićeni od pucanja, po potrebi ih možete jednostavno ukloniti i zamijeniti za nove. Na stražnjem dijelu romobila nalazi se i pouzdana nožna kočnica.

Romobil ima ručku podesivu po visini, zato će se vašem mališani savršeno prilagoditi i rasti zajedno s njim. Volan možete po potrebi podesiti u tri položaja, sve do maksimalne visine od 83 cm. Romobil jednostavno možete sklopiti na pola te ga tako vaša djeca mogu ponijeti sa sobom na praznike i izlete. Romobil Cars će s protukliznim i tihim gumiranim kotačima oduševiti svako dijete svojim izvrsnim voznim karakteristikama. Djeca će za vrijeme vožnje učiti održavati ravnotežu i razvijati svoju spretnost pokreta i motoriku. Jednako tako će s njim jačati mišiće ruku i nogu, vježbati koncentraciju i reflekse.

Za vrijeme vožnje na romobilu preporučena je uporaba zaštitnih pomagala: štitnika za koljena, zapešća i laktove te kaciga. Nosivost romobila iznosi 50 kg, njegove ukupne dimenzije su 70*32*83 cm. Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju domišljatost i maštu, zato će osvojiti svu djecu. Igračke također ispunjavaju najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 5 godina
PodrijetloFrancuska
Dimenzije70*32*83 cm
Ukupna visina83 cm
Prilagodljiva visinaDa
Težina2,1 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO162 Lopatka a hrable
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.