Romobil na tri kotača Baby Shark Mondo s torbicom

Opis proizvoda

Romobil na tri kotača, talijanskog proizvođača Mondo, izuzetna je sportska igračka za svu djecu od 3. godine starosti. Ovaj kvalitetan romobil vaše dijete može ponijeti sa sobom na izlet ili praznike, jer je izuzetno lagan i ne zauzima puno prostora. Dječji romobil na tri kotača jarkih boja očarati će svu djecu. Izvrstan dodatak romobilu je i torbica na volanu, koju krasi sličica Baby Shark. Savršeno pristaje cjelokupnom dizajnu romobila, djeca u nju mogu pospremiti različite sitnice.

Romobil za djecu Mondo ima dva kotača na stražnjem dijelu, zahvaljujući čemu djeca za vrijeme vožnje ne trebaju održavati ravnotežu. Ovo je izvrstan prvi romobil za najmlađu djecu. Kotači romobila opremljeni su s tri kvalitetna silikonska kotačića, koja se po potrebi mogu ukloniti i zamijeniti za nove. Silikonski prozirni kotačići sjedinjuju udobnost pri vožnji i zaštićeni su od bušenja. Metalni okvir tricikla može se pohvaliti čvrstoćom i izdržljivošću, djeci će trajati dugi niz godina. Ručke na volanu su protuklizne i ugodne na dodir. Nosivost romobila iznosi 20 kg.

Prednost romobila je njegova lakoća, zato će ga djeca moći ponijeti sa sobom na izlete ili praznike. Talijanska tvrtka Mondo proizvodi kvalitetne dječje proizvode od pjene, gume i PVC-a i službeni je proizvođač mnogih licenciranih proizvoda poznatih crtanih filmova, serija i filmova, koje ćete naći i u drugim kategorijama igračaka. Za vrijeme vožnje preporuča se korištenje zaštitnih pomagala - štitnika za koljena, zapešća i laktove te kacige, koje ćete naći u našoj ponudi.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloItaly
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.