Restoran s elektroničkom kuhinjom Kids Restaurant Smoby s funkcionalnom blagajnom, s aparatom za kavu i kutkom za jelo visina 101 cm

Opis proizvoda

Restoran s elektroničkom kuhinjom Kids Restaurant, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će svu djecu od 3. godine starosti nadalje, koja se vole igrati kuhara. Bezvremenski dizajn oduševiti će svu djecu koja se mogu veseliti izvrsnim elektroničkim funkcijama i bogatom setu dodataka. Restoran s kuhinjom, blagajnom i kutkom za jelo nudi zabavu za više djece istovremeno, koja će s njim isprobati razne igre zanimanja.

Prednji dio restorana ukrašen je originalnom ponudom jela i pločom za pisanje, zahvaljujući čemu djeluje još realističnije. Dječaci i djevojčice zabavljati će se i s pećnicom s rotirajućim gumbima, s mehaničkim zvukom cric-cric, hladnjakom, štednjakom i pločom za kuhanje s realističnim zvukovima kuhanja, razveseliti će ih i upute za izradu hamburgera, koje su postavljene ispod aparata za kavu. 

Za otvaranje restorana, djeci će služiti i obavijest s natpisom Open/Closed, objesiti će i ploču s dnevnim menijem, kako bi primamili stranke. Karticu s narudžbom djeca će pričvrstiti na gornji dio kuhinje, kako bi kuhari mogli početi pripremu. Nakon obroka, gosti mogu platiti karticom ili gotovinom, a blagajnik na raspolaganju ima i elektroničku blagajnu s funkcionalnim kalkulatorom, s LCD ekranom, i pos terminal. Trgovci će naučiti raditi s novčanicama i kovanicama različite vrijednosti. 

Bogat set pomagala sadrži čak 73 dodatka, među kojima će mali kuhari naći i tjesteninu osjetljivu na toplinu, koja pri temperaturi iznad 18 °C postane prekrasno žuta, baš kao prava. Djeca za vrijeme pripreme jela mogu vlastoručno narezati mrkvu, ispeći ribu, odrezak ili pak svoje vještine provjeriti s tavicom za okretanje palačinki. Među pomagalima se nalaze i žličice, noževi, vilice, tanjuri, šalice, jaje, kolač, razne kapsule za aparat za kavu, bočica kečapa, senf, hamburger s dodacima, soljenka, lonac s poklopcem, salata, pomfrit, pizza s dodacima, nož za rezanje, zaimača, daska za rezanje i veća vilica. 

Svi detalji restorana prilagođeni su malim dječjim ručicama. Djeca tako razvijaju svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i finomotoričke sposobnosti. S igrom će razvijati i komunikacijske vještine, s igrom kuhara, konobara i blagajnika približavaju se svijetu odraslih i pridobivaju osjećaj odgovornosti. Prekrasan dizajn s kuhinjskim motivom i sličicama iznad radnog pulta djeci donosi najbolje doživljaje za vrijeme igre vlasnika restorana. Djeca će poboljšati svoju koncentraciju i razumijevanje, naučiti će čemu je namijenjeno pojedino posuđe i dodaci. Posluživati će goste, prodavati i naučiti nove riječi. 

Kuhinja stoji na stabilnim nogama, cjelokupne dimenzije iznose 138*44*101 cm, s visinom pulta od 50 cm, zahvaljujući čemu će svaki roditelj znati odrediti da li je kuhinjski pult dovoljno visok za njegovo dijete. kuhinja radi na 2 baterije tipa LR03 1.5 V, koje nisu priložene u setu i jednom tipa LR54/AG10 1.5V, koju set sadrži. Proizvedena je od najkvalitetnije umjetne mase, uz pomoć tehnologije Blow molding, zahvaljujući kojoj se može pohvaliti visokom izdržljivošću i vašim će najmlađima služiti dugi niz godina. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije110*36*101 cm
Ukupna visina101 cm
Visina radne plohe50 cm
Dimenzije pakiranja76*20*82 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina7,5 kg
BilješkaType of batteries: 2 x LR03 (not included) and 1 x LR54 (included
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.