Kuhinja s restoranom elektronička Burger Chef Corner Smoby s tekućom vodom i funkcionalnim aparatima te namirnicama 70 dodataka 101 cm visina/51 cm pult

Opis proizvoda

Francuski dizajneri Smoby vještim kuharima i kuharicama donose bezvremenski restoran Burger Chef Corner, koji može rasti s djecom od 3. pa sve do njihove 8. godine! Bezvremenski dizajn oduševiti će svu djecu, koja se mogu veseliti izvrsnim elektroničkim funkcijama, tekućoj vodi i bogatom setu dodataka. Restoran s kuhinjom, blagajnom i kutkom za jelo nudi zabavu za svu djecu, koja će se s njim okušati u raznim igrama zanimanja. Prednji dio restorana opremljen je originalnim slikama jela s cijenama, zahvaljujući čemu djeluje još realističnije. 

Restoran se prilagođava djetetovoj dobi i njegovim potrebama - uz podstavu visine 8 cm na jednostavan način možete povisiti osnovnu razinu radnog pulta s 51 cm na 59 cm. To poboljšanje cijeniti će prvenstveno roditelji koji imaju više djece različite dobi. Tekuća voda pušta se pritiskom na gumb i funkcionira uz pomoć sistema zatvorenog kruga, tako da teče u sudoper i zatim natrag u spremnik. Dječaci i djevojčice zabavljati će se i s pećnicom s rotirajućim gumbima s mehaničkim zvukom cric-cric, hladnjakom, štednjakom i pločom za kuhanje s realističnim zvukom kuhanja, razveseliti će ih i knjiga recepata sa sličicama, postavljena ispod aparata za kavu. 

Za otvaranje restorana djeci će služiti kartica s natpisom Open/Closed, objesiti će i ploču s dnevnim menijem kako bi privukli stranke. Mali gosti u restoranu mogu sjediti na čvrstoj stolici bez naslona i birati svoje jelo. Karticu s narudžbom djeca će pričvrstiti na gornji dio kuhinje kako bi mali kuhari mogli početi s pripremom. Nakon jela gosti mogu platiti karticom ili gotovinom, blagajnik na raspolaganju ima i elektroničku blagajnu s funkcionalnim kalkulatorom s LCD ekranom i pos terminal. Za vrijeme plaćanja vraća potreban iznos zajedno s računom. Trgovci će naučiti raditi s papirnatim novčanicama i kovanicama različite vrijednosti, na raspolaganju imaju i pametni telefon koji izgleda kao pravi. 

Bogat se pomagala sadrži čak 70 dodataka, među kojima će mali kuhari naći i tjesteninu osjetljivu na toplinu, koja pri temperaturi iznad 18 °C postane prekrasno žuta, kao prava. Djeca će za vrijeme pripreme jela vlastoručno narezati mrkvu, ispeći ribu, odrezak ili pak provjeriti svoje vještine s tavicom za okretanje palačinki. Među pomagalima nalaze se i žlice, noževi, vilice, tanjuri, šalice, jaje, kolač, različite kapsule za aparat za kavu, bočica kečapa, senf, hamburger s dodacima, soljenka, papar, koji dok ga tresete ispušta zvukove cric-cric, lonac s juhom, salata, pomfrit, pizza s dodacima, nož za rezanje, zaimača, daska za rezanje i veća vilica. 

Svi detalji restorana prilagođeni su malim dječjim ručicama. Djeca tako razvijaju svoju taktilnu percepciju, koordinaciju pokreta i finomotoričke sposobnosti. Kroz igru razvijaju i komunikacijske vještine, igrom kuhara, konobara i blagajnika približavaju se svijetu odraslih i pridobivaju osjeća za odgovornost. Prekrasan dizajn s kuhinjskim motivom i sličicama iznad radnog pulta djeci donosi najbolje doživljaje za vrijeme igre vlasnika restorana. Djeca će poboljšati svoju koncentraciju i percepciju, naučiti će čemu služi pojedino posuđe i dodaci. Posluživati će goste, prodavati i naučiti nove riječi. 

Kuhinja stoji na stabilnim nogama, ukupne dimenzije iznose 138*44*101 cm s visinom pulta od 51 cm, zahvaljujući čemu će svaki roditelj znati odrediti da li je pult u kuhinji dovoljno visok za njegovo dijete. Za vrijeme uporabe podstave, ukupna visina kuhinje iznosi 109 cm, visina radnog pulta iznosi 59 cm. Kuhinja radi na 2 baterije tipa LR03 1.5 V, koje nisu priložene u setu i jednu tipa LR54/AG10 1.5V, koja se nalazi u setu. Proizvedena je od najkvalitetnije umjetne mase uz pomoć tehnologije Blow molding, zahvaljujući kojoj se može pohvaliti visokom izdržljivošću i čvrstoćom te će vašim najmlađima služiti dugi niz godina. 

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču razvoj dječje mašte, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije138*44*101 cm
Ukupna visina101 cm
Visina radne plohe51 - 59 cm
Dimenzije pakiranja76*24*82 cm
Ukupna dužina138 cm
Prilagodljiva visinaDa
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina9,4 kg
BilješkaBattery: 2 x LR03 1.5 V not included, 1 x LR54/AG10 1.5V included
Bojabéžová,šedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.