Remen za brijače elektronički Barber&Cut Ceinture Smoby sa škaricama, britvicom, šišačem, sušilom i četkicom za brijanje te 10 dodataka

Opis proizvoda

Remen za brijače Barber&Cut Ceinture, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će svu djecu od 3. godine starosti koja vole igre zanimanja. Remen za brijače, tamnog luksuznog dizajna s kopčanjem na kopču, izvrstan je poklon za sve buduće brijače. Remen podesive dužine sadrži 9 dodataka koji će djeci priuštiti realistične doživljaje za vrijeme šišanja i brijanja svojih stranki. Tijekom svog posla mogu se osloniti na škarice, britvicu, ogledalce, pijenu za brijanje, češalj, kist za brijanje, tekući sapun, mehanički aparat za brijanje s tri podesive duljine rezanja i elektroničko sušilo za kosu, koje ima realistične zvukove te također za vrijeme rada svijetli. 

Djeca će se igrati brijača i otkrivati svijet odraslih. Učiti će čemu su namijenjeni pojedini brijački dodaci i kako se pravilno koriste. S remenom za brijače igrati će se kako dječaci, tako i djevojčice, s njim će se zajedno zabavljati braća i sestre te prijatelji. Na taj način će razvijati komunikacijske i jezične vještine te se brže socijalizirati i pridobiti osjećaj za odgovornost. Igrom će poboljšati svoje finomotoričke sposobnosti, koncentraciju i logično razmišljanje. Remen za brijače Ceinture izvrstan je dodatak i za dječju brijačnicu Barber&Cut, s kojom će djeca doživjeti još realističnije doživljaje. 

Elektroničko sušilo za kosu radi na 2 baterije tipa LR03, koje nisu priložene u setu. Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi plastične igračke koje pomažu pri njihovom svestranom razvoju. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će razveseliti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije38*4*15 cm
Ukupna visina15 cm
Dimenzije pakiranja28*6*18 cm
Ukupna dužina38 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
SvjetloDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,28 kg
BilješkaBattery: 2 x LR03 not included
Bojacrna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.