Razigrana kuharica s receptima Chef Chocolate Factory Smoby za izradu čokoladnih bombona s dodacima od 5 god

Opis proizvoda

Razigrana kuharica s receptima Chef Chocolate Factory i modlicama za izradu čokoladnih bombona kreativno je pomagalo za izradu čokoladnih poslastica prema priloženim receptima. Dječja čokoladarnica primjerena je za sve ljubitelje slatkog od 5. godine starosti. Za vrijeme izrade i ukrašavanja slatkih poslastica, mali slastičari i slastičarke raditi će s pravim sastojcima i njihovi proizvodi će ih čak dvostruko razveseliti. Razveseliti će ih i vlastoručno izrađeni i ručno ukrašeni bomboni od slatke čokolade, a za svoj rad kasnije će biti nagrađeni slatkom nagradom. Priuštite svojoj djeci zabavu koja ih ispunjava i veselje pri vlastoručno izrađenim slatkim čokoladnim bombonima.

Mali slastičari i slastičarke na raspolaganju imaju recepte koji su im potrebni za izradu slatkih poslastica, a također i brojne nastavke i posudice. Dio ovog izvrsnog kreativnog seta za djecu su i priprema s dvije posudice za čokoladu, modlica za ulijevanje savršenih slatkih bombona, pomagalo s nastavcima za ukrašavanje, štapići za ukrašavanje i štapići za bombone te stalak za slatke kreacije. Gotove čokoladne bombone djeca mogu postaviti na višekatni pladanj te ih ponuditi svojim gostima. Dimenzije pripreme za izradu čokoladnih bombona iznose 41*21*21 cm.

Uz pomoć igre djeca se upoznavaju s izradom slastičarskih slatkih proizvoda. Igrom se razvijaju dječja mašta i kreativnost te također finomotoričke sposobnosti. Prilikom izrade čokoladnih bombona djeca se uče međusobno surađivati i komunicirati, čime razvijaju svoje jezične i komunikacijske vještine. Francuski Smoby djeci donosi prvoklasne igračke najviše kvalitete. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 5 godina
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije41*21*20 cm
Ukupna visina20 cm
Dimenzije pakiranja45*15*30 cm
Ukupna dužina41 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,77 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.