Razigrana kuharica s receptima i modlicama Chef Cake Pops Factory Smoby za izradu lizalica i čokoladnih bombona s dodacima od 5 god

Opis proizvoda

Razigrana kuharica s receptima i modlicama Chef Cake Pops, francuskog proizvođača Smoby, izvrstan je poklon za djecu od 5. godine starosti koja će, zahvaljujući zabavnoj pripremi, naučiti izrađivati vlastite čokoladne lizalice i bombone prema priloženim receptima. Mali slastičari će za vrijeme izrade slastica raditi s pravim sastojcima te će zato konačni savršeni proizvodu djecu čak dvostruko razveseliti. Zabavljati će se dekoracijom domaćih lizalica i slatkih čokoladnih bombona, za svoj rad biti će i slatko nagrađeni.

Djeca će čokoladnu masu oblikovati u savršene kuglice na etaži stroja u tvornici slastica, one će se zatim po toboganu spustiti u zdjelicu. Ukrašavanje čokoladnih lizalica s pripremom za ukrašavanje, koja sadrži šarene ukrase različitih oblika, za djecu je izuzetno zabavno. Ovaj izvrstan kreativni set za djecu sadrži dvije posudice za čokoladu, pomagalo za lizalice s nastavkom za oblikovanje savršenih kuglica, pomagalo za dekoraciju, tobogan s velikom zdjelicom, zaimaču, žlicu, šalicu, tanjur, štapiće za ukrašavanje, štapiće za lizalice te stalak, na koji djeca mogu odložiti dovršene lizalice. Dimenzije pripreme za izradu čokoladnih lizalica iznose 41*23*22 cm.

Igrom djeca uče izrađivati slastice koje zatim mogu ponuditi svojim bližnjima. Igra potiče razvoj dječje mašte i kreativnosti, kao i fine motorike. Prilikom izrade slastica djeca se uče međusobno surađivati i komunicirati, čime se razvijaju njihove jezične i komunikacijske vještine. Francuski Smoby djeci donosi prvoklasne igračke najviše kvalitete. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 5 godina
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije41*21*22 cm
Ukupna visina22 cm
Dimenzije pakiranja45*15*30 cm
Ukupna dužina41 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1 kg
Bojatirkizna
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.