Radno vozilo kiper Power Worker Mega Truck BIG veliki utovarni prostor s volumenom 12,8 l dužina 65 cm od 24 mes BIG54820

Opis proizvoda

Radni kamion Power Worker Mega Truck je vrhunski radni stroj koji će zabaviti dječake i djevojčice već od 24 mjeseca. Originalni kamion u žutom dizajnu očarat će djecu na prvi pogled i zajedno s njim će isprobati zanimanje graditelja. Izdržljive kotačiće pružaju dodatnu stabilnost vozilu, a djeca će se s njim zabaviti kako u dječjoj sobi, tako i na pješčaniku ili plaži. Robusni i čvrsti plastični dijelovi jamče da će kamion s kiperom izdržati vašim najmlađima dugi niz godina i pružiti im mnogo realističnih iskustava. Kroz igru razvijaju maštu, tehničku predstavu, motoričke sposobnosti i logičko razmišljanje.

Dijete se može zabaviti satima igrajući se s radnim strojem. Igračka ima zaobljene rubove, tako da dijete neće biti ozlijeđeno tijekom igre. Kamion ima dimenzije 65*31*36 cm, a dječaci će se obradovati prostoru za utovar s kapacitetom od čak 12,8 litara. U slučaju prljavštine, igračku se može vrlo jednostavno oprati pod tekućom vodom. Proizvodi BIG su testirani u neovisnim institutima i naglašavaju najvišu kvalitetu proizvoda. Kamion s miješalicom će i nakon godina igranja zadržati svoje prekrasne boje zahvaljujući UV filteru koji sprječava izbijeljivanje boja.

Miješalica BIG je testirana od strane njemačke kontrolne organizacije TÜV Rheinland u skladu s strogošću sigurnosnih standarda GS. Njemački brand BIG je proizvođač vrhunskih igračaka koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logo branda BIG je bivol koji predstavlja snagu, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristični elementi ovog branda. Brand BIG stavlja naglasak na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali su ne samo kvalitetni, već i zdravstveno neškodljivi. Jedinstven dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje zadovoljavaju zahtjeve djece - to je brand BIG.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in Germany
Dimenzije65*31*36 cm
Dimenzije pakiranja68*37*33 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,3 kg
Bojažuta
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.