Radni stolić na kotačima Spidey DIY Trolley Marvel Smoby s autićem i figuricom te 45 radnih dodataka

Opis proizvoda

Radni stolić na kotačima Spidey DIY Trolley Marvel, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja originalni poklon za svu vještu djecu od 3. godine starosti. Moderna radionica crveno-plave boje s animiranim motivom Spidey opremljena je s kotačima, zahvaljujući kojima će ju mali majstori moći odvesti na željeno mjesto. U bogatom setu od 45 dodataka su ključevi za montažu, odvijač, vijci, matice, sličice, figurica Spidermana i elementi za montažu, s kojima će djeca moći sastaviti autić. 

Stražnji dio stolića služit za vješanje 2 alata i sličice s uputama za sastavljanje autića, na radnom pultu su razni otvori za montažu dijelova, a pomoću ravnala će izmjeriti dijelove za sastavljanje. Na donjem dijelu stolića je prostor za pohranu alata i pomagala u obliku preklopnih kutijica. Na gornjem dijelu je ručka za lakše prenošenje i premještanje stolića. Stolić je kompaktan i po potrebi se može i sklopiti. Kolica na kotačima opremljena su sličicama Spidermana iz studija Marvel, zahvaljujući čemu će djecu oduševiti već na prvi pogled. 

S ovom radionicom djeca će doživjeti mnoštvo zabave, a istovremeno će razvijati finu motoriku i naučiti raditi s raznim alatom, a na taj način u njima će se probuditi izražavanje i mašta. Dječaci će se za vrijeme igre osjećati kao pravi majstori, pridobiti će osjećaj odgovornosti i približiti se svijetu odraslih. Poboljšati će logično razmišljanje i orijentaciju u prostoru te naučiti održavati red u svojoj radionici. Stolić je izrađen od kvalitetne umjetne maste s najmodernijom tehnologijom i djeci će služiti dugi niz godina. Dimenzije iznose 39*27*73 cm, ukupna visina stolića je 73 cm. 

Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan prema dječjim ručicama. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče vrhunsku francusku kvalitetu te bezvremenski dizajn. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije39*27*73 cm
Ukupna visina73 cm
Dimenzije pakiranja39*20*50 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.