Radni stolić trokrilni Black&Decker Mega Center Smoby mehanika, vodovod i stolarstvo 100 dodataka visina 103 cm

Opis proizvoda

Radni stolić trokrilni Black&Decker Mega Center, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će svu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti koji vole igre tehničkih zanimanja. Pri poslovima vodoinstalatera, mehaničara i stolara mogu se osloniti na bogat set od 100 dodataka, među kojima su mehanička bušilica s 2 nastavka, kliješta, pila, odvijač, ključ za montažu, čekić, valjak za boju, škripac, vijci, matice, čavli, vodovodne cijevi i police za manje predmete te različiti dijelovi za montažu. Radni stolić s 3 površine za igru opremljen je s kotačićima za jednostavniju uporabu te bočnim krilima koja se otvaraju, s kojima ćete radionicu u nekoliko sekundi moći otvoriti i zatvoriti. 

Prednji dio namijenjen je namijenjen je mehaničkim poslovima, djeca će učiti raditi sa škripcem, zabijati čavle, mjeriti ravnalom i sastavljati autić prema uputstvima. Na taj način izvrsno će razvijati svoju finu motoriku, upoznati nove alate i njihovu pravilnu uporabu. Stražnja strana opremljena je sistemom za vješanje radnog alata i površinom za odlaganje manjih dijelova, zato će sve potrebne dodatke uvijek imati pri ruci. Male majstore razveseliti će i praktična ploča, na kojoj mogu crtati kredom i zapisivati bilješke, jednako tako će im dobro doći police ispod radne površine. 

Vodoinstalaterski i soboslikarski dio sastoji se od umivaonika, valjka za boju, dozatora za sapun i zida s otvorima za montažu, na koje će djeca postaviti cijevi, pri čemu će im pomoći i slikovne upute. Zatim će kroz sastavljene cijevi spustiti lopticu i promatrati da li je došla na željeno mjesto. Pri izgradnji cjevovoda djeca će isprobati različite načine montaže te tako razvijati svoj osjećaj za prostor i tehničko izražavanje. 

Stolarski dio namijenjen je svoj djeci koja žele naučiti raditi s drvom. Mali stolari i tesari razveseliti će se kružnoj stolnoj pili, s kojom će, uz pomoć pomičnog mehanizma, naučiti rezati drvene dijelove. Kružna pila izgleda izuzetno realistično, djeca će se za vrijeme rada zabavljati i s ručnom pilom koju mogu objesiti na bočni dio stolića. Dio stolarstva je i mala polica za manje predmete koju mali stolari nakon rada mogu i pospremiti. 

Dimenzije radionice iznose 56*34*103 cm. Vrlo je važno najmlađe usmjeravati prema igrama zanimanja odraslih. Tako se na razigran način približavaju svijetu odraslih, isprobavaju i istražuju što sve uključuje posao majstora. Igrom s dječjom radionicom razvija se djetetova fina motorika, logično razmišljanje i koncentracija. Uče brže rješavati probleme, za vrijeme igre s više djece međusobno će podijeliti zadatke, poboljšati svoje komunikacijske vještine i pridobiti samopouzdanje. 

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije56*34*103 cm
Ukupna visina103 cm
Dimenzije pakiranja59*26*75 cm
Ukupna dužina56 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina6,26 kg
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.