Pojas s alatom Black&Decker Toolbelt Smoby 44 cm dužine i 14 kom alata

Opis proizvoda

Pojas s alatom, francuskog proizvođača Smoby, izvrsna je radna igračka za sve male kućne majstore od 3. godine starosti nadalje. Dužina pojasa s natpisom Black&Decker može se prilagoditi djetetovim potrebama, u njega ćete moći pospremiti čak 14 komada alata i dodataka. U setu ćete naći pilu, odvijač, čekić, francuski ključ, vijke, konstrukcijske dijelove, matice i vrpcu za mjerenje. Dio modernog narančasto-crnog pojasa je i praktični džepić. S ovim dječjim pojasom svaki mali majstor osjećati će se kao pravi majstor, koji će se moći snaći s bilo kojim tehničkim problemom. 

Dječji pojas s radnim alatom kod djece razvija prvenstveno percepciju prostora i logiku. Djeca će se jednako tako naučiti reda, brzo će naučiti da svaki pomagalo ima svoj prostor, u koje ih nakon igre trebaju pospremiti natrag. Pojas je proizveden od kvalitetne trake, koja se može podesiti i omogućiti lagano i udobno nošenje alata i duše vremena. Zahvaljujući zatvaranju na kopču, radni pojas alatom nikada neće skliznuti s djetetovog struka. Svi dodaci proizvedeni su od prvoklasne plastike, koja je sigurna za igru majstora, koji voli pomagati svojim roditeljima pri kućnim popravcima. Dimenzije pojasa iznose 44*6*10 cm.

Smoby već godinama djeci donosi moderne igračke, pravog francuskog dizajna. Materijal igračaka Smoby čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme igre bila sigurna i zaštićena od ozljeda. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče vrhunski francusku kvalitetu i bezvremenski dizajn. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije44*6*10 cm
Dimenzije pakiranja35*4*26 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.