Radni kovčeg s mehaničkom bušilicom Black+Decker Toolbox Smoby s kacigom i autićem za sastavljanje 50 dodataka

Opis proizvoda

Radni kovčeg Toolbox, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će svu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti. Originalni kovčeg sive boje u sebi krije bogat set od 50 dodataka, među kojima su radna kaciga, mehanička bušilica s nastavkom, ključ za montažu, odvijač, kliješta, čekić, pila, vijci i različiti elementi za montažu. Izvrstan element je i autić za sastavljanje, s kojim će se zabavljati i mali inženjeri. Radni stolić za dječake izrađen je od izdržljive plastike s nježnom površinom i motivom radnog alata Black&Decker.

Vrlo je važno najmlađe usmjeravati prema igrama zanimanja odraslih. Tako se na razigran način približavaju svijetu odraslih, isprobavaju i istražuju kako izgleda život takvog majstora. Igrom s kovčegom i alatom razvijaju se djetetova fina motorika i spretnost pokreta. Uporaba alta i sastavljanje autića potiču i razvoj logičnog razmišljanja i koncentracije. Dok se djeca igraju majstora kod kuće ili vani, na taj način razvijaju svoju maštu i kreativnost. Otkrivaju, istražuju, popravljaju, rastavljaju i sastavljaju. Sve te mogućnosti za igru, zabavu i razigrano učenje omogućiti će im ovaj prekrasan set za montažu, originalnog dizajna. Dimenzije dječjeg kovčega iznose 44*27*38 cm. 

Francuski proizvođač Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
Dimenzije44*27*38 cm
Dimenzije pakiranja44*27*38 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,95 kg
Bojaoranžová,šedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.