Radni kovčeg Bricolo Box Black&Decker Smoby s autićem za sastavljanje i 39 dodataka

Opis proizvoda

Radni kovčeg Bricolo Box, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izuzetan izbor za svu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti. Originalni kovčeg u narančasto crnoj boji sadrži set od 39 dodataka, među kojima su radna pomagala i alat - ključevi za montažu i odvijač, vijci, matice, kliješta i elementi za montažu za sastavljanje autića, zajedno sa slikovnim uputama. Mali majstori u trenu će biti oduševljeni praktičnim kovčegom s pomičnim pretincima i sistemom za vješanje radnog alata. 

Kućni majstori tako će dobiti pravo iskustvo i naučiti koristiti radni alat. Kovčeg je proizveden od čvrste i izdržljive plastike, s nježnom površinom, a dječaci će se veseliti i motivu s oznakom radnog alata Black&Decker. Igrom s kovčegom i alatom te autićem za sastavljanje razvijaju se djetetova fina motorika i spretnost pokreta. Dječaci razvijaju svoju logiku i uče se fokusirati na detalje. Montažni set s autićem u kovčegu originalnog dizajna će, zahvaljujući praktičnoj ručki, moći ponijeti sa sobom bilo gdje. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice te baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju mašti, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade Smoby igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije36*29*29 cm
Dimenzije pakiranja30*9*45 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.