Radna kabanica s koferom i alatom 4u1 Mecanics Écoiffier vrtaljka kaciga i remen 22 dodatka od 18 mjes ECO2420

Opis proizvoda

Radna kolica s alatom i opremom 4u1 Mecanic predstavlja sjajni set za radne popravke i majstore već od 18 mjeseci. Radna kolica sa 2 kotača se jednostavno upravljaju, dijete lako može odvesti kutiju u koju će staviti razne alate i opremu. Set za popravke s 22 dodatka također uključuje i radnu kacigu, bušilicu sa zamjenjivim nastavcima i čak i praktični pojas na koji dijete može objesiti metar, čekić, kliješta, ključ za montažu, odvijač, pilu, vijke i čavle.

Radna kolica su napravljena od čvrstih i otpornih plastičnih materijala koji su ugodni na dodir. Alati sa zaobljenim rubovima su oblikovani posebno za male dječje ruke, tako da će dijete znati pravilno držati i igrati se s njima. Djeca kroz igru sa zanimanjima se približavaju svijetu odraslih, poboljšavaju finu motoriku i ručnu spretnost. Također vježbaju i logičko razmišljanje, potiče se njihova mašta i fantazija. Uče prepoznati različite alate i način njihove upotrebe.

Écoiffier je francuski brand koji djeci donosi vrhunske dječje igračke po pristupačnoj cijeni. Igračke zadovoljavaju najviše europske kriterije, stoga su pogodne i za najmanju djecu. U svijetu gdje se najčešće susrećemo s proizvodima proizvedenim u Kini, francuski Écoiffier se ističe originalnim dizajnom utjecanim najnovijim trendovima, sigurnosnim kriterijima tijekom proizvodnje i visokom kvalitetom.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije30*27*57 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.