Radionica Spidey Bricolo Center Marvel Smoby s toboganom i autićem s 92 dodatka 110 cm visina

Opis proizvoda

Radionica Spidey Bricolo Center Marvel, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan izbor za svu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti. Suvremena radionica crveno plave boje s animiranim motivom Spidey djeci omogućava igru majstora. Originalni set od 92 dodatka u sebi krije radni alat - pilu, ključeve za montažu, kliješta, čekić, odvijač, vijke, čavle, matice, škripac, kutijice i elemente za montažu. Djeca se mogu veseliti i autiću za sastavljanjes figuricom Spideya, koji mogu spustiti po rampi s radnog stola. 

Stražnji panel stolića djeci služi za vješanje radnog alata, a ukrašen je sličicom Spidermana i uputama za sastavljanje autića. Stolić je opremljen i s praktičnim kutijicama, u koje djeca mogu pospremiti elemente za montažu, rupama za zabijanje čavala, ravnalom i škripcem za pritezanje elemenata. Na donjem dijelu stolića je prostor za pohranu alata i pomagala. Radionica u motivu Spidermana iz studija Marvel djeci će priuštiti mnoštvo veselih trenutaka sa svojim omiljenim junakom. 

S ovom radionicom djeca će doživjeti mnoštvo zabave, a istovremeno razvijati finu motoriku i naučiti raditi s različitim alatom, te će se tako u njima probuditi izražavanje i mašta. Dječaci će se za vrijeme igre osjećati kao pravi majstori, pridobiti će osjećaj odgovornosti i približiti se svijetu odraslih. Poboljšati će logično razmišljanje i orijentaciju u prostoru, te naučiti održavati red u svojoj radionici. Stolić je izrađen od kvalitetne umjetne maste s najmodernijom tehnologijom i djeci će služiti dugi niz godina. Dimenzije proizvoda iznose 110*34*110 cm.

Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan prema dječjim rukama. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te bezvremenski dizajn. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije110*34*110 cm
Ukupna visina110 cm
Dimenzije pakiranja60*16*76 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.