Radionica Open Bricolo Workbench Black&Decker Smoby s 37 dodataka

Opis proizvoda

Radni stolić Open Bricolo WOrkBench, francuskog proizvođača Smoby, izuzetan je poklon za svu djecu od 3. godine starosti nadalje, koja se vole igrati tehničkih zanimanja. Moderna radionica narančasto-crne boje s natpisom marke radnog alata Black&Decker, iznenaditi će svojim najnovijim sustavom slaganja, zahvaljujući kojem stolić možete rastaviti u nekoliko sekundi i premjestiti na drugo mjesto. U bogatom setu od 37 dodataka djeca će naći mehaničku bušilicu s izmjenjivim nastavcima, odvijač, čekić, 2 ključa za montažu, kliješta, pilu, matice, vijke, čavle i druge pomagala za montažu. Stolić raspolaže s funkcionalnim škripcem, u koji djeca pri radi mogu postaviti sve dijelove. 

Stražnji dio radionice služi djeci za vješanje 4 alata, a na radnom pultu su razni otvori za montažu dijelova, pomoću ravnala izmjeriti će sastavne dijelove, a s kutomjerom izmjeriti će pravilan nagib. Na donjem dijelu radionice su pretinci za alat i pomagala, a na vratima su sličice pojedinih alata, koji djeca tamo mogu pospremiti. Bočna, pomična ploča nudi dodatan prostor za rad i pohranu. Na stražnjem dijelu radionice su 2 kotačića, a na gornjem dijelu je ručka za lakše prenošenje i premještanje stolića. Radionica je kompaktna i po potrebi se može i rastaviti. 

S ovom radionicom djeca će doživjeti mnoštvo zabave, a istovremeno će razvijati finu motoriku i naučiti raditi s raznim alatom, na taj način u njima će se probuditi izražavanje i mašta. Dječaci će se za vrijeme igre osjećati kao pravi majstori, pridobiti će osjećaj odgovornosti i približavati se svijetu odraslih. Poboljšati će logično razmišljanje i percepciju prostora te se naučiti održavati red u svojoj radionici. Radionica je izrađena od kvalitetne plastike s najmodernijom tehnologijom i djeci će služiti dugi niz godina. Dimenzije proizvoda iznose 61*30*77 cm, njegova visina u sastavljenom stanju je 77 cm, visina u sklopljenom stanju je 51 cm, ukupna visina radnog pulta je 50 cm. 

Smoby već godinama djeci donosi moderne igračke, pravog francuskog dizajna. Materijal igračaka Smoby čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme igre bila sigurna i zaštićena od ozljeda. Proizvodi Smoby svestrano pomažu pri razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče vrhunski francusku kvalitetu i bezvremenski dizajn. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije61*30*77 cm
Dimenzije pakiranja36*31*53 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.