Radionica elektronička Bricolo Ultimate Workbench Black&Decker Smoby s mehaničkom bušilicom s 95 dodataka 103 cm

Opis proizvoda

Elektronička radionica Bricolo Ultimate Workbench, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan poklon za svu vještu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti. Sadrži mnoštvo funkcija i radnih pomagala, koji jamče sate i sate pune zabave i majstorskih poslova za male majstore i inženjere. U bogatom setu od 95 dodataka su čekić, odvijač, kliješta, ključevi za montažu, pila, vijci, mehanička bušilica, škripac i brojni elementi za montažu. Osim popravaka, djeca će se zabavljati sa sastavljanjem narančastog autića ili piljenjem drvenih elemenata na stolnoj pili s realističnim zvukom. Na radionici će djeca naći puno prostora za pohranu i kutijice za manje vijke i drugi alat za majstore. 

Radni stolić za dječake izrađen je od nježne, ali čvrste i kvalitetne plastike i stoji na 4 čvrste noge. Vrlo je važno najmlađe usmjeravati prema igrama zanimanja odraslih. Tako se na razigran način približavaju svijetu odraslih, isprobavaju i istražuju kako izgleda život majstora. Igrom s dječjom radionicom razvija se djetetova fina motorika i spretnost pokreta. Korištenje alata i sastavljanje autića potiču i razvoj logičnog zaključivanja i koncentracije. Otkrivaju, istražuju, popravljaju, rastavljaju i sastavljaju. Sve te mogućnosti za igru, zabavu i razigrano učenje omogućiti će im izvrsna radionica originalnog francuskog dizajna. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi vrhunske igračke prvoklasne kvalitete. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije79*34*103 cm
Dimenzije pakiranja60*16*76 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaBatteries: 2 x LR44 included
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.