Radionica Bricolo One Workbench Black&Decker Smoby s čekićem i 79 dodataka, visina 103 cm

Opis proizvoda

Radionica Bricolo One, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja originalnu igračku za dječake od 3. godine starosti. Sadrži brojne funkcije i dodatke, koji jamče sate i sate pune zabave i majstorskih poslova za male majstore. Djeca se mogu veseliti setu od 79 dodataka, među kojima su kliješta, odvijač, pila, čekić, ključevi, škripac, vijci, matice, čavli, čekić i ravnalo. Radionica za dječake sadrži puno prostora za pohranu i kutije za manje vijke i sustav za vješanje alata. Dječji radni stol stoji na 4 stabilne noge i izrađen je od izdržljive plastike s glatkom površinom. 

Očaravajući izgled u motivu radnog alata Black&Decker naglašava realistična iskustva tijekom tehničkih zanimanja. Vrlo je važno najmlađe usmjeravati prema igrama zanimanja odraslih. Tako se na razigran način približavaju svijetu odraslih, isprobavaju i otkrivaju kako izgleda život pravog majstora. Igrom s dječjom radionicom razvijaju se djetetova fina motorika i spretnost pokreta. Uporaba alata potiče i razvoj logičnog razmišljanja i koncentracije. S radionicom, za vrijeme popravak u svojoj sobi, razvijaju i maštu te izražavanje. Dimenzije stolića iznose 56*34*103 cm.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vrhunske kvalitete. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije56*34*103 cm
Ukupna visina103 cm
Dimenzije pakiranja60*16*76 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.