Puzzle za najmlađe okrugle The Space Round Educa životinje u svemiru 28 dijelova 48 cm promjer

Opis proizvoda

Slagalica za najmlađe The Space Round, španjolskog proizvođača Educa, moderne su puzzle sa slikom životinja u svemiru, koje će razveseliti sve dječake i djevojčice od 3. godine starosti. Slagalica je okrugla, promjer sastavljene slagalice iznosi 48 cm. Puzzle se kasnije mogu ponovno rastaviti i spremiti natrag u kutiju. Dječja igra sa slagalicom pomaže pri optimalnom razvoju mašte, izražavanja i spretnosti ruku djece, na taj način poboljšavaju svoj smisao za detalje i koncentraciju.

Nakon što dječje puzzle sastavite, od njih nastane prekrasna slika. Puzzle su izrađene od kvalitetnog materijala. Ispunjavaju sigurnosne standarde - sigurne su za djecu. Ove dječje puzzle oblijepljene su prekrasnom slikom raznih životinja. Pojedinačni dijelovi dječjih puzzli većih su dimenzija i omogućavaju lakše sastavljanje. Educa se specijalizira prvenstveno za izradu puzzli i didaktičkih igračaka. U ponudi tvrtke Educa nalazi se mnoštvo prekrasnih puzzli za djecu i odrasle, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji.

Prilikom sastavljanja Educa puzzli ne morate se brinuti u slučaju izgubljenih dijelova. Za slagalice s više od 16 dijelova proizvođač Educa će vam preko obrasca besplatno poslati do 16 dijelova izgubljenih puzzli. Tako da se ne morate brinuti da vaše puzzle neće biti dovršene. Ovo je jedinstvena usluga španjolskog proizvođača Educa, koji se specijalizira za izradu puzzli i didaktičkih igara za djecu i odrasle. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 3 godine
PodrijetloSpain
Dimenzije pakiranja25*25*6 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,5 kg
Djelići puzzli28
Promjer48 cm
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.