Puzzle Roman Forum Educa 2000 dijelova s Fix ljepilom

Opis proizvoda

Puzzle za djecu i odrasle, u motivu Roman Forum, će sa slikom povijesne znamenitosti Rimskog foruma oduševiti sve zahtjevnije ljubitelje slagalica. Paket ovih puzzli sadrži 2000 dijelova. Nakon što sastavite puzzle, nastaje prekrasna slika. Puzzle su izrađene od kvalitetnog materijala. Ispunjavaju sigurnosne standarde - sigurne su za djecu i odrasle. Dio seta je i Fix ljepilo za puzzle, zahvaljujući kojem sastavljene puzzle možete zalijepiti i objesiti na zid kao sliku. 

Slagalicu možete kasnije ponovno rastaviti i dijelove pospremiti natrag u kutiju. Slaganje puzzli zabavna je aktivnost, s kojom se može zabavljati cijela obitelj i skupina prijatelja. Slagalice su omiljene diljem svijeta i ugodno utječu na izražavanje i koncentraciju, potiču kreativnost i logično razmišljanje. Puzzle su primjerene za djecu i odrasle od 14. godine starosti. Educa se specijalizira prvenstveno za izradu puzzli i didaktičkih igara. Dimenzije slagalice iznose 96*68 cm.

Educa se specijalizira prvenstveno za izradu puzzli i didaktičkih igara - nudi mnoštvo prekrasnih puzzli za različite dobne kategorije, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji. Pri slagalicama Educa, ne trebate se brinuti o gubljenju dijelova. Za slagalicu s više od 16 dijelova, proizvođač Educa besplatno će vam poslati do 16 dijelova izgubljenih puzzli preko obrasca. Odnosi se na slagalice s odgovarajućom oznakom. Tako da se više ne morate bojati da vaša slagalica neće biti potpuna. Ovo je jedinstvena usluga španjolskog proizvođača Educa, koji se specijalizira za izradu puzzli i didaktičkih igara za djecu i odrasle. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 14 godina
PodrijetloSpain
Dimenzije96*68 cm
Dimenzije pakiranja43*30*6 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Djelići puzzli2000
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.