Puzzle škola School Day Progressive Educa životinje školarci 20-40-60-80 dijelova od 4 godine

Opis proizvoda

Dječje puzzle School Day Progressive prekrasna su dječja slagalica u motivu crtanog filma, koja će razveseliti dječake i djevojčice od 4. godine starosti. Motiv dječje slagalice čine slike veselih životinja - školaraca, koje uče svirati glazbene instrumente, igraju se na igralištu, uče u razredu ili provode svoje vrijeme na kupalištu. Paket slagalica sadrži čak 4 slagalice s različitim slikama - po 20, 40, 60 i 80 dijelova. S obzirom na različit broj dijelova rastu zajedno s djecom i zabavljati će ih godinama. Puzzle su izrađene od kvalitetnog kartona.

Ispunjavaju sigurnosne standarde - sigurne su za djecu. Ove dječje puzzle oblijepljene su prekrasnim slikama divnih boja. Pojedinačni dijelovi dječjih puzzli većih su dimenzija i omogućavaju lakše sastavljanje. Puzzle se kasnije mogu rastaviti i pospremiti natrag u kutiju. Dječja igra s puzzlama pomaže pri optimalnom razvoju mašte, izražavanja i spretnosti ruku djece, na taj način poboljšavaju svoj smisao za detalje i koncentraciju. Veličina svake dovršene slagalice iznosi 28*20 cm.

Educa se specijalizira prvenstveno za izradu puzzli i didaktičkih igračaka. U ponudi tvrtke Educa nalazi se mnoštvo prekrasnih puzzli za djecu i odrasle, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji. Prilikom sastavljanja Educa puzzli ne morate se brinuti u slučaju izgubljenih dijelova. Za slagalice s više od 16 dijelova proizvođač Educa će vam preko obrasca besplatno poslati do 16 dijelova izgubljenih puzzli. Tako da se ne morate brinuti da vaše puzzle neće biti dovršene. Ovo je jedinstvena usluga španjolskog proizvođača Educa, koji se specijalizira za izradu puzzli i didaktičkih igara za djecu i odrasle. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 4 godine
PodrijetloSpain
Dimenzije28*20 cm
Dimenzije pakiranja37*27*6 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Djelići puzzli20-40-60-80
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.