Puzzle za najmlađe My Farm Mother&Babies Progressive Educa mama i mladunci 5-6-7-8 dijelova od 24 mjes

Opis proizvoda

Slagalica za najmlađe s motivom My Farm Mother&Babies predstavlja savršen poklon za dječake i djevojčice od 2. godine starosti. Ove originalne puzzle su progresivne, a djeca s njima mogu poboljšati svoje vještine sastavljanja. Pakiranje sadrži 4 slike s kokoši, kravom, konjem i ovcom, zajedno s njihovim mladuncima. Svaka slagalica ima različit broj dijelova. Sastavljanje puzzli najbolje je započeti slikom s 5 dijelova, zatim djeca nastavljaju s puzzlama sa 6 dijelova i kasnije sa 7 i 8 dijelova. Crtane slike životinja već nestrpljivo čekaju da ih djeca sastave. Igra s ovom slagalicom pomaže pri razvoju mašte, izražavanja i fine motorike djece, uz nju će poboljšati svoj smisao za detalje i koncentraciju.

Veličina svake dovršene slagalice iznosi 24*16 cm. Paket puzzli sadrži čak 4 vrste puzzli - po 5, 6, 7 i 8 dijelova. Što ih je više, to su manji. S obzirom na različit broj dijelova rastu zajedno s djecom i zabavljati će ih godinama. Puzzle su izrađene od kvalitetnog kartona i ispunjavaju sigurnosne standarde - sigurne su za djecu. Ove puzzle oblijepljene su prekrasnim slikama divnih boja. Pojedinačni dijelovi većih su dimenzija i omogućavaju lakše sastavljanje.

Educa se specijalizira prvenstveno za izradu puzzli i didaktičkih igračaka. U ponudi tvrtke Educa nalazi se mnoštvo prekrasnih puzzli, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji. Tvrtka Educa usredotočena je na izradu kvalitetnih puzzli, a proizvodi i društvene igre za djecu raznih dobnih skupina, koje vam također ne smiju nedostajati u kolekciji.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

DobOd 24 mjeseca
PodrijetloSpain
Dimenzije24*16 cm
Dimenzije pakiranja32*22*5 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Djelići puzzli26
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.