Puzzle Planet Earth Round Educa 2x 800 dijelova i Fix ljepilo od 11 godina

Opis proizvoda

Puzzle za djecu i odrasle, u motivu Planet Earth Round, španjolskog proizvođača Educa razveseliti će svakog ljubitelja slagalica s 2 okrugle sličice planeta Zemlje. Svaka slagalica ima 800 dijelova. Nakon što ju dovršite, nastati će prekrasna slika. Puzzle su izrađene od kvalitetnog materijala. Ispunjavaju sigurnosne standarde - sigurne su za djecu i odrasle. Dio paketa je i posebno Fix ljepilo za puzzle, zahvaljujući kojem možete složene puzzle zalijepiti i objesiti na zid kao sliku te na taj način ukrasiti svoje unutarnje prostore.

Promjer svake slagalice iznosi 59 cm. Slagalicu možete kasnije ponovno rastaviti na dijelove i pospremiti natrag u kutiju. Sastavljanje puzzli zabavna je aktivnost, s kojom se može zabavljati cijela obitelj i prijatelji. Slagalice su omiljene diljem svijeta i utječu na izražavanje i koncentraciju. Puzzle su primjerene za djecu i odrasle od 11. godine starosti. Educa se specijalizira prvenstveno za izradu puzzli i didaktički igračaka.

U ponudi tvrtke Educa nalazi se mnoštvo prekrasnih puzzli za različite dobne skupine, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji. Prilikom sastavljanja Educa puzzli ne morate se brinuti u slučaju izgubljenih dijelova. Za slagalice s više od 16 dijelova proizvođač Educa će vam preko obrasca besplatno poslati do 16 dijelova izgubljenih puzzli. Tako da se ne morate brinuti da vaše puzzle neće biti dovršene. Ovo je jedinstvena usluga španjolskog proizvođača Educa, koji se specijalizira za izradu puzzli i didaktičkih igara za djecu i odrasle. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicafamily
DobOd 11 godina
PodrijetloSpain
Dimenzije pakiranja43*30*6 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Djelići puzzli800
Promjer59 cm
Bilješka+ Fix Puzzle
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.