Puzzle viteški dvorac Detectives Castle Educa pronađi 30 predmeta 50 dijelova od 4 godine

Opis proizvoda

Slagalica Viteški dvorac Detectives Castle, španjolskog proizvođača Educa predstavlja posebne puzzle u motivu srednjovjekovnog dvorca sa zmajem, uz koje će djeca od 4. godine starosti naučiti slagati puzzle i igrati se detektiva. Slagalica sadrži 50 kvalitetnih dijelova, koje kasnije možete rastaviti i pospremiti natrag u kutiju. Dio seta je i kartica, na kojoj se nalazi 30 predmeta, koje će djevojčice i dječaci morati pronaći na dovršenoj slagalici. Na zabavan način će vježbati svoju pažnju i osjećaj za detalje, a isto tako i maštu i izražavanje. Upoznati će nove riječi i predmete i istovremeno poboljšati svoj prostorni vid. 

Nakon što su puzzle složene, od njih će nastati divna slika veličine 28*40 cm. Puzzle su izrađene od kvalitetnog materijala. Ispunjavaju sigurnosne standarde - sigurne su za djecu. Ove dječje puzzle imaju šaroliku sliku dvorca, zmaja, vitezova, princeze i raznih bića iz bajki. Pojedinačni dijelovi dječjih puzzli većih su dimenzija i omogućavaju lakše slaganje. Educa se specijalizira prvenstveno za izradu puzzli i didaktičkih igara. U ponudi tvrtke Educa naći ćete mnogo divnih puzzli za djecu i odrasle, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji.

Uz Educa puzzle ne trebate se zabrinjavati zbog izgubljenih dijelova. Za slagalice s više od 16 dijelova proizvođač Educa će vam preko obrasca besplatno poslati do 16 dijelova izgubljenih puzzli. Tako da se ne morate brinuti da vaše puzzle neće biti dovršene. Ovo je jedinstvena usluga španjolskog proizvođača Educa, koji se specijalizira za izradu puzzli i didaktičkih igara za djecu i odrasle.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 4 godine
PodrijetloSpain
Dimenzije28*40 cm
Dimenzije pakiranja32*22*5 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Djelići puzzli50
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.