Puzzle Avengers Educa 300 dijelova od 8 god

Opis proizvoda

Puzzle za djecu, u motivu Avengers, španjolskog proizvođača Educa, će s originalnom slikom animiranih junaka Avengers razveseliti sve male ljubitelje slagalica. Slagalica sadrži 300 dijelova. Nakon što sastavite puzzle, nastaje prekrasna slika. Puzzle su izrađene od kvalitetnog materijala. Ispunjavaju sigurnosne standarde - sigurne su za djecu i odrasle. 

Slagalicu možete kasnije ponovno rastaviti i dijelove pospremiti natrag u kutiju. Slaganje puzzli zabavna je aktivnost, s kojom se može zabavljati cijela obitelj i skupina prijatelja. Slagalice su omiljene diljem svijeta i ugodno utječu na izražavanje i koncentraciju. Puzzle su primjerene za djecu i odrasle od 8. godine starosti. Educa se specijalizira prvenstveno za izradu puzzli i didaktičkih igara. Dimenzije slagalice iznose 40*28 cm.

Educa se specijalizira prvenstveno za izradu puzzli i didaktičkih igara - nudi mnoštvo prekrasnih puzzli za različite dobne kategorije, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji. Pri slagalicama Educa, ne trebate se brinuti o gubljenju dijelova. Za slagalicu s više od 16 dijelova, proizvođač Educa besplatno će vam poslati do 16 dijelova izgubljenih puzzli preko obrasca. Odnosi se na slagalice s odgovarajućom oznakom. Tako da se više ne morate bojati da vaša slagalica neće biti potpuna. Ovo je jedinstvena usluga španjolskog proizvođača Educa, koji se specijalizira za izradu puzzli i didaktičkih igara za djecu i odrasle. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 8 godina
PodrijetloSpain
Dimenzije40*28 cm
Dimenzije pakiranja32*22*5 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Djelići puzzli300
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.