Puzzle Raya and the Last Dragon Educa 2x100 dijelova

Opis proizvoda

Dječja slagalica u motivu fantastičnog Disney crtanog filma Raya and the Last Dragon proizvod je španjolskog proizvođača Educa. Motiv ovih puzzli je animirani film Raya i posljednji zmaj, koji je oduševio djecu diljem svijeta. Nakon što složite puzzle, nastaju dvije slike animiranih junaka. Puzzle su izrađene od kvalitetnog kartona. Ispunjavaju sigurnosne standarde - sigurne su za djecu i odrasle. Dječja igra s puzzlama pomaže pri optimalnom razvoju mašte, izražavanja i spretnosti ruku djeteta, na taj način poboljšavaju svoj smisao za detalje i koncentraciju.

Slagalica sadrži 200 dijelova, 100 dijelova svaka slika. Ove puzzle imaju divne i vesele slike u motivu omiljenog crtanog filma. Pojedinačni dijelovi većih su dimenzija i omogućavaju lakše slaganje. Puzzle kasnije možete ponovno rastaviti i pospremiti ih natrag u kutiju. Slagalica je primjerena za djecu od 6. godine starosti. Veličina slike sastavljenih puzzli je 40*28 cm. Educa se specijalizira prvenstveno za izradu puzzli i didaktičkih igara. U ponudi tvrtke Educa nalazi se mnogo divnih puzzli, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji.

Uz Educa puzzle ne trebate se zabrinjavati zbog izgubljenih dijelova. Za slagalice s više od 16 dijelova proizvođač Educa će vam preko obrasca besplatno poslati do 16 dijelova izgubljenih puzzli. Tako da se ne morate brinuti da vaše puzzle neće biti dovršene. Ovo je jedinstvena usluga španjolskog proizvođača Educa, koji se specijalizira za izradu puzzli i didaktičkih igara za djecu i odrasle.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 6 godina
PodrijetloSpain
Dimenzije40*28 cm
Dimenzije pakiranja32*22*5 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Djelići puzzli2x 100
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.