Puder za lice My Beauty Powder Compact Smoby s ogledalcem i svjetlom te sjenilom za oči

Opis proizvoda

Puder za lice My Beauty Powder Compact, francuskog proizvođača Smoby, prekrasna je igračka za svu djecu, prvenstveno za djevojčice od 3. godine starosti koje se vole uljepšavati. Praktični puder koji se otvara opremljen je ogledalcem i svjetlom te aplikatorom za nanošenje sjenila. Kozmetička igračka ne sadrži pravi puder i sjenilo, samo je replika. Puder mogu ponijeti sa sobom na putovanja, u posjete prijateljicama i na izlete. Izrađen je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, zaobljenih rubova, zato je siguran za dječju igru. 

Djevojčice će ga koristiti za vrijeme igre vizažistica i kozmetičarki, mogu otvoriti i vlastiti salon za uljepšavanje. Na razigran način otkrivati će svijet odraslih, naučiti čemu služe pojedini kozmetički dodaci i kako se koriste. Na taj način razvijati će komunikacijske te jezične vještine i brže se socijalizirati i pridobivati osjećaj za odgovornost. Kroz igru će poboljšati i svoju finu motoriku, koncentraciju i logično razmišljanje. Osvjetljenje radi na 2 baterije tipa LR03 koje nisu priložene u setu. Dimenzije proizvoda iznose 10*11*12 cm. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama kod djece razvijaju njihovu kreativnost i individualnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije10*11*12 cm
Ukupna visina12 cm
Težina93 g
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.