Prsteni za sastavljanje Tubo Little Smoby različiti oblici i motivi od 12 mjes

Opis proizvoda

Cjevasti prsteni za sastavljanje Tubo Little, francuskog proizvođača Smoby, predstavljaju izvrstan poklon za sve dječake i djevojčice od 12. mjeseca starosti. Didaktička igračka sastoji se od 12 dijelova polovičnih cijevi, koje se mogu međusobno povezati i stvoriti nove oblike, prizore i prstene. Plastični dijelovi sa zaobljenim rubovima proizvedeni su od prvoklasnog materijala, njihova površina je nježna na dodir i prilagođena malim dječjim ručicama. Vaši najmlađi će se s njima igrati bez poteškoća, zahvaljujući igri sastavljanja upoznati će nove boje i oblike, razvijati svoju finu motoriku i izražavanje. Naučiti će stvarati razne oblike, u potpunosti koristiti svoju kreativnosti i otkrivati nove mogućnosti igre. Dužina svakog dijela iznose 11,7 cm.

Cjevasti prsteni rastu zajedno s djecom:

  • Od 12. mjeseca: Djeca pokušavaju primiti pojedinačne dijelove, istražuju ih dodirom, za to vrijeme poboljšavaju svoju finu motoriku, razvijaju izražavanje i otkrivaju nove boje. 
  • Od 18. mjeseca: Djeca uče stvarati nove oblike i prizore, izvode zahtjevnije pokrete, spajaju pojedinačne dijelove, za to vrijeme koriste razne kombinacije boja. 

Kvalitetan i izdržljive 12-dijelni set zabavljati će djecu pri sastavljanju zmije, zvijezde, krugova, lanca i drugih oblika. Prsteni za sastavljanje na razigran način razvijaju dječju logiku i percepciju prostora, s njima upoznavaju svijet oko sebe. Igru možete koristiti kod kuće ili ju ponijeti sa sobom u posjete, zahvaljujući malim dimenzijama možete ju ponijeti i na izlete ili praznike. Francuski proizvođač Smoby zalaže se za zaštitu okoliša, tako da se možete veseliti proizvodu u modernoj kutiji od čvrstog kartona, koji se jednako tako može reciklirati. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi samo prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice te baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama razvijaju dječju kreativnost i individualnost, zato će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne standarde i jamče francusku kvalitetu te originalnost. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije12*3*7 cm
Dimenzije pakiranja18*9*26 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.