Prijenosni krevetić Carry Bed Coral Mon Grand Poupon Corolle za lutku visine 36-42 cm od 24 mjes

Opis proizvoda

Slatka sanjaj, moja lutkice. Prekrasan krevetić Carry Bed Coral za lutku Mon Grand Poupon, francuske marke Corolle, vašoj lutki donijeti će slatke snove kod kuće i na putu. Kao jedina e-trgovina na tržištu, lutke vaših mališana položiti ćemo u udoban, prijenosni krevetić, zahvaljujući kojoj će Corolle lutku uvijek imati u blizini. Prijenosni krevetić za dijete od 24. mjeseca prekrasnog je francuskog dizajna i može se pohvaliti prvoklasnim materijalima te jedinstvenim dizajnom. Krevetić za putovanja sa savršeno dorađenim detaljima kao stvoren je za lutke veličine od 36-42 cm. Krevetić ima dvije praktične ručke, koje djeca mogu udobno primiti i lutku odnijeti u auto, liječniku ili u posjetu. Ružičasti pokrivač na čičak pobrinuti će se da djeca lutku posve jednostavno polože u krevetić, kako ju ne bi probudili. Krevetić s prekrivačem, s prekrasnim dječjim uzorkom Corolle lutki donijeti će ugodne i neometane snove.

Detaljno dorađen prijenosni krevetić Carry Bed za Corolle lutku velik je 15*47*22 cm i izrađen od prvoklasnih materijala. Ugodan je na dodir, zahvaljujući čemu će krevetić već u prvom trenu obogatiti svaku igru s lutko, istovremeno pak razvija dječju maštu i komunikacijske vještine. Igra zanimanja važna je od malih nogu, jer djeca uz nju, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoja djela. Zahvaljujući velikom broju dodataka Corolle djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a sve to u društvu najljepših i najboljih igračaka.

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • prijenosni krevetić za lutku
  • dvije praktične ručke
  • dimenzije 15*47*22 cm
  • za lutku veličine 36-42 cm
  • od 24. mjeseca
  • detalji prilagođeni starosti djeteta 
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije15*47*22 cm
Ukupna visina15 cm
Ukupna dužina47 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojanarančasta
Pogodno za lutku36 - 42 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.