Prijenosni krevetić Carry Bed Floral Corolle za lutku veličine 30 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Lijepi snovi, lutko. Prekrasan krevetić Carry Bed Floral, za lutku francuske marke Corolle, donijeti će slatke snove kod kuće i na putu. Kao jedina e-trgovina na tržištu, lutku vašeg mališana položiti ćemo u udobni prijenosni krevetić, zahvaljujući kojem će Corolle lutka uvijek biti blizu. Prijenosni krevetić prekrasnog je francuskog dizajna i može se pohvaliti s prvoklasnim materijalima i jedinstvenim dizajnom. Krevetić za putovanja sa savršeno dorađenim detaljima, kao stvoren je za lutku veličine 30 cm. Krevetić ima dvije praktične drške, za koje ga djeca mogu udobno primiti i odnijeti lutku u auto, liječniku ili u posjetu. Deka s uzorkom u krevetiću je obostrana, zato ju djeca mogu koristiti okrenutu po želji. Krevetić s prekrasnim cvjetnim uzorkom, Corolle lutki će donijeti ugodne i neometane snove. 

Do detalja dorađen prijenosni krevetić Carry Bed Floral za lutku Corolle izrađen je od prvoklasnih materijala i po veličini je primjeren za Corolle lutku veličine 30 cm. Materijali su ugodni na dodir, zahvaljujući čemu će krevetić već na prvi tren obogatiti svaku igru s lutkom, a istovremeno razvijati dječju maštu i komunikacijske vještine. Igra zanimanja je važna u ranoj dobi, jer djeca s njom, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za vlastite postupke. Zahvaljujući brojnim dodacima Corolle, djeca od 18. mjeseca starosti svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a uvijek u društvu najljepših igračaka. 

Omiljena francuska marka Corolle već od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. U svim lutkama ove marke sjedinjeni su prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom parent's Choice Awards, a također i brojnim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Nepogrešivi dio lutaka Corolle su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir. U naručje svog djeteta položite najljepšu lutku na svijetu s dodacima, koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike 

  • prijenosni krevetić za lutku 
  • dvije praktične ručke 
  • za lutku veličine 30 cm 
  • od 18. mjeseca 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.