Prelaznica s penjačkim zidovima 3-katna Frame Kraxxl BIG konfigurabilni 248 dijelova s otvorom za bacanje lopte nosivost 70 kg od 3 godine BIG55702

Opis proizvoda

Prelazak Frame Kraxxl od njemačkog proizvođača BIG predstavlja radost za sve dječake i djevojčice od 3 do 7 godina. Vrtuljak Frame se ističe izuzetno čvrstom i robustnom konstrukcijom koja omogućuje djeci da se penju i penju na 3 visinske razine. Na zabavan način vježbaju spretnost i ravnotežu, uče se koristiti cijelo tijelo dok se penju, jačaju mišiće na rukama i nogama. Prelazak se sastoji od čvrstih plastičnih šipki koje djeci pružaju siguran hvat. Dio penjačke kule su i plave rupe kroz koje se može prolaziti i bacati lopta. Za male planinare pripremljene su i penjačke stijene s izbočinama u različitim oblicima, na kojima mogu isprobati snagu hvatanja.

Konfigurabilni prelazak se može složiti u više varijanti, sastoji se od 248 dijelova, a sustav s 2 kopče omogućuje roditeljima da sastave prelazak bez ikakvih alata. Dio prelaska su i zemljani U-kuke, kojima se konstrukcija pričvršćuje za zemlju i dobiva veću stabilnost. Prelazak u sivo-narančasto-plavom dizajnu ukrasit će svaki dvorište i vrt, njegove ukupne dimenzije su 144 * 140 * 140 cm. Maksimalna nosivost sportskog prelaska je 70 kg, njegovu montažu i preuređenje treba obaviti samo odrasla osoba. Površina prelaska je zaštićena UV filtrom, zahvaljujući čemu će zadržati svoj originalni izgled i nakon dugog vremena.

Lopta za bacanje nije dio pakiranja. Njemački brend BIG je proizvođač vrhunskih igračaka koje osvajaju nagrade na međunarodnoj razini. Logo brenda BIG je bivol, koji predstavlja snagu, izdržljivost i robustnost - upravo su to karakteristični elementi ovog brenda. Brend BIG polaže veliku važnost sigurnosti svojih proizvoda, korišteni materijali su ne samo kvalitetni, već i zdravstveno neškodljivi. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje zadovoljavaju dječje zahtjeve - to je brend BIG.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Germany
Dimenzije144*140*140 cm
Dimenzije pakiranja67*29*60 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina26,1 kg
Nosivost70 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO109-A Športový set
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.