Prednji vrt s dvije teglice za kućicu Smoby Neo Jura Lodge i Friends House s UV filtrom

Opis proizvoda

Francuski proizvođač Smoby djeci diljem svijeta donosi samo najkvalitetnije igračke francuskog dizajna, a jednako tako i praktične dodatke i pomagala, koji će u trenu oduševiti djecu. Prednji vrt s dvije teglice za cvijeće kao stvoren je za djeca koja vole roditeljima pomagati u vrti i žele brinuti o vlastitom cvijeću. Prednji vrt sastoji se od praktične dvodijelne ograde zelene boje, koju jednostavno postavite ispred kućice. Na ogradi postavljene su dvije teglice za cvijeće crvene boje, gdje djeca mogu posaditi cvijeće i brinuti o njemu. Prednji vrt jednake je boje kao i dječja kućica, zato si savršeno pristaju.

Ograda s teglicama ima izdržljive dvostruke stranice i izrađen je uz pomoć najmodernijeg proizvodnog procesa Blow Molding, jednako kao i sve kućice marke Smoby. Može se pohvaliti stabilnom i izdržljivom konstrukcijom, koja prkosi vjetrovitom vremenu, njena površina istovremeno je nježna i baršunasta na dodir. Ima ugodne zaobljene rubove, tako da će se djeca moći sigurno igrati. Boje na dodacima Smoby neće izblijedjeti niti nakon duže uporabe, zahvaljujući anti UV filteru godinama će očuvati svoje prekrasne i žive boje, usprkos lošim vremenskim uvjetima. Dimenzije prednjeg vrta iznose 58*58*40 cm, a njegova montaža brza je i jednostavna. Po potrebi, ogradicu možete dodatno proširiti drugim elementima.

Prednji vrt s teglicama za cvijeće, marke Smoby, svojim originalnim francuskim izgledom i funkcionalnošću kod djece razvija maštu izražavanje, uz njegovu pomoć približiti će se svijetu odraslim. S ovim dodatkom dječaci i djevojčice stvarati će i oblikovati svoj odnos prema prirodi, učiti će uzgajati razne biljke i veseliti se njihovom rastu. Roditelje će također veseliti što će djeca kvalitetno provoditi svoje vrijeme. Prednjem vrtu s teglicama za cvijeće možete dodati i druge praktične dodatke, među kojima je i žlijeb sa spremnikom za kišnicu, zahvaljujući kojem će djeca naučiti koristiti kišnicu za zalijevanje cvijeća. 

Prednji vrt primjeren je za kućice:

Priznati francuski proizvođač Smoby desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby igračke predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije58*58*40 cm
Ukupna visina40 cm
Dimenzije pakiranja49*12*60 cm
Ukupna dužina58 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,9 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.