Potrepštine za previjanje u kovčegu Vanity Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za lutku s 12 dodataka

Opis proizvoda

Potrepštine za previjanje u kovčegu Vanity Natur D'Amour iz omiljene linije Baby Nurse razveseliti će svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti, koje vole brinuti o svojim lutkama. Set za previjanje lutaka u kompaktnom je kovčegu, prekrasnih pastelnih boja, koji će vaša mala mamica moći ponijeti bilo gdje sa sobom. Set sadrži 12 praktičnih dodataka među kojima su krema, sirup, bočica za lutku, žlica, tanjur, dnevna i noćna kartica, narukvica, pelena, termometar, jogurt s poklopcem koji se otvara i podloga za previjanje.

Lagani kovčeg s natpisom Baby Nurse izrađen je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase bez oštrih rubova, koji su nježni na dodir. Njegove dimenzije su 24*11*24 cm, djevojčice će se s njim jednostavno igrati, zahvaljujući ergonomskoj ručci, prilagođenoj upravo malim dječjim ručicama. S ovom realističnom igračkom djevojčice će se igrati u nedogled te se zabavljati s lutkama ne samo kod kuće, već i tijekom svih posjeta svojim prijateljima i rodbini. Igra s dječjom lutkom za djecu je važna i za razvoj komunikacijskih i jezičnih vještina, s njom će pridobiti osjećaj za odgovornost i približiti se svijetu odraslih. Lutka nije dio paketa.

Smoby je priznati francuski proizvođač plastičnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, istovremeno pak nježna za dječje ručice, baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby plastičnim igračkama potiču i razvijaju dječju maštu.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije24*11*24 cm
Dimenzije pakiranja26*11*24 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.