Postavi školski ruksak veliki Ergomaxx Cherry Pompon i bočica za vodu Jeune Premier ergonomski luksuzno izvedba

Opis proizvoda

Školski ruksak Ergomaxx Cherry Pompon i bočica za vodu Cherry Pompon iz radionice belgijskog brenda Jeune Premier predstavljaju savršenu kombinaciju školskih potreba za svaku školaricu. Školski ruksak i bočica za vodu u setu su savršeno usklađeni, a svaki dan u školskoj klupi bit će baš takav. Veliki ergonomski ruksak Ergomaxx Cherry Pompon i održiva bočica za vodu Cherry Pompon dolaze od belgijskog brenda Jeune Premier, koji se brine ne samo o kvaliteti, već i o dizajnu školskih pomagala. Školski ruksak Ergomaxx i bočica za vodu Jeune Premier krase zlatno-roza kombinacija boja s slatkim trešnjicama, zbog čega će vaša djeca u školi postavljati modne trendove. Stilski školska godina s Jeune Premier može početi!

Školski ruksak veliki Ergomaxx Cherry Pompon Jeune Premier ergonomski luksuzno izdanje 39*26 cm

Roza školska torba Ergomaxx Cherry Pompon Jeune Premier namijenjena je prvenstveno djeci prvih razreda, odnosno školarcima od 6 godina. Ruksak je pogodan za djecu visine 122 - 158 cm i teži samo 1,1 kg. Roditelji će pri kupnji sigurno cijeniti anatomski oblikovan leđni dio s mekanim, prozračnim punjenjem i podstavljenim naramenicama. O ergonomskom nošenju torbe brinu i bedrene i prsne naramenice. Roza-zlatni ergonomski školski ruksak Jeune Premier nudi veliki volumen od 18 litara. Unutrašnjost ruksaka čine dvije prostrane pregrade koje se zatvaraju vrpcom i magnetskim zatvaračem. U unutrašnjosti torbe djeca će pronaći praktičnu futrolu koja će se pobrinuti da važne školske potrepštine ostanu na svom mjestu. Ergonomskom ruksaku ne nedostaje ni praktični prednji džep za sitnice i bočni džep koji se također zatvara na patentni zatvarač.

Školska bočica za vodu Drinking Bottle Cherry Pompon Jeune Premier ergonomski luksuzno izdanje 22*9 cm

Održiva bočica za vodu Drinking Bottle Cherry Pompon iz radionice luksuznog belgijskog brenda Jeune Premier je otporna na curenje i vrijedi spomenuti i njezin jedinstveni dizajn. Vaša djeca će se pri pogledu na bočicu odmah prebaciti u prekrasan trešnjik. Dizajnerska bočica Jeune Premier sastoji se od tri dijela koji se mogu rastaviti radi lakšeg pranja. Sastoji se od poklopca, prstena s igračkom i praktičnog držača te bočice od održivih materijala. Bočica Drinking Bottle Cherry Pompon je izrađena od tritana i PVC-a, a radi očuvanja tiska preporučujemo ručno pranje na maksimalnoj temperaturi od 30°C.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 6 godina
Dimenzije39*26*18 cm
Bojaružičasta
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.