Porculanski set za čaj Ledeno kraljevstvo Frozen Disney Smoby s čajnikom šalicama i tanjurićima 12 dijelova

Opis proizvoda

Razveselite svoju djecu prekrasnim porculanskim čajnim setom Frozen, francuskog proizvođača Smoby, s kojim će zajedno s braćom i sestrama te prijateljima prirediti čajanku. Dječji porculanski set ukrašen je prekrasnim sličicama animiranog filma Ledeno kraljevstvo, koji je poznat djeci diljem svijeta. Moderan bijeli porculan djeluje elegantno, ima deblje stranice te se može pohvaliti visokom kvalitetom i izdržljivošću. 12-djelni set sadrži čajni, 4 tanjurića, 4 šalice i posudicu za šećer. Tanjurići su ukrašeni šarolikim uzorkom jesenskog lišća, što će oduševiti djecu već na prvi pogled.

Porculanski set Frozen vaši najmlađi će koristiti za vrijeme proslava rođendana, piknika i susreta. Set za čaj izrađen je od najkvalitetnijeg porculana. Motiv princeza Anne i Else s prekrasnim šarolikim uzorkom na čajnom setu pomaže pri razvoju dječje mašte i izražavanja, zajedno s prijateljima djeca će smišljati razne vesele zgode. Za vrijeme čajanke vježbati će svoje komunikacijske vještine, a kroz igru će poboljšati i svoju finu motoriku. S igrom domaćina oponašati će svoje roditelje i naučiti posluživati i servirati čaj te poslužiti svoje goste. Čajni set primjeren je dodatak za dječje kuhinje i trgovine, djeca će s njim doživjeti realističnu igru.

Smoby dugi niz godina djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,45 kg
Bojabijela
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.