Polovična vrata s poštanskim sandučićem za kućice Smoby s UV filterom

Opis proizvoda

Otkrijte praktične dodatke i oprema za dječje vrtne kućice, priznatog francuskog proizvođača Smoby. Razveselite svoju djecu praktičnim polovičnim vratima sa sandučićem, s kojima jednostavno možete zamijeniti originalna, puna vrata. Ulazna vrata crvene boje jednake su nijanse kao cjelokupna kućica te su u potpunosti usklađena s njom. 

Kućica će s polovičnim vratima dobiti puno više prostora i svjetlosti. Vrata omogućavaju lakšu komunikaciju među djecom, roditeljima, prijateljima te braćom i sestrama. Poštanski sandučić na vratima namijenjen je pismima, uputama i sličicama, koje će djeca moći međusobno razmjenjivati. Vrata su jednostavna za uporabu i prilagođavaju se dječjim ručicama. 

Vrata imaju izdržljivu dvostruku plastičnu stijenku i izrađena su s najmodernijim procesom proizvodnje Blow Molding, jednako kao i kućice marke Smoby. Vrata su stabilna i prkose lošim vremenskim uvjetima, njihova površina istovremeno je nježna i baršunasta na dodir. Ispunjavaju najstrože sigurnosne kriterije također zahvaljujući svojim zaobljenim rubovima. Boje na vratima neće izblijedjeti niti nakon duže uporabe, zahvaljujući anti UV filteru očuvati će svoju prekrasnu i živo šarolikost još dugi niz godina, usprkos lošem vremenu. Vrata se jednostavno postavljaju na kućicu, omogućavaju jednostavnu montažu. 

Polovična vrata marke Smoby sa svojim originalnim francuskim izgledom i funkcionalnim elementima kod djece razvijaju maštuizražavanje, pomoću njih pridobiti će vještine i približiti se svijetu odraslih. Radoznala djeca isprobati će razna poboljšanja na kućici te se tako razveseliti i ovom izvrsnom dodatku. Priuštite svojoj djeci kvalitetna vrata marke Smoby, s kojima će se zabavljati za vrijeme gire s braćom i sestrama te prijateljima. Svaki dodatak za kućicu za igru nudi nove mogućnosti njene uporabe, s njima će se zabavljati i više djece zajedno. 

Priznati francuski proizvođač Smoby već desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.