Podloga ispod svih kućica Smoby ili za terasu ili put do kućice set od 6 kvadrata 45*45 cm/1.2 m2

Opis proizvoda

Iznenadite svoju djecu s originalnim dodacima i pomagalima za vrtnu kućicu. Kvalitetna plastična podloga primjerena je za sve kućice, francuskog proizvođača Smoby. Podloga za kućice pobrinuti će se za još realističnije doživljaje u igri. u paketu se nalazi 6 kvadrata, veličina svakog od njih iznosi 45*45 cm i zajedno čine površinu veličine 1,2 m2. Kvadrati imaju više mogućnosti uporabe - s njima možete kreirati terasu ili pak stazu prema kućici. Spajanje pojedinačnih kvadrata nije zahtjevno, zahvaljujući sistemu s kopčama, za to vam neće biti potreban alat. 

Podloga je izrađena od prvoklasne 100% reciklirane umjetne mase, koja ne šteti okolišu. Prozračna je i istovremeno stvara i zaštitnu barijeru između kućice i tla, u vanjskim prostorima omogućava hodanje po ravnoj površini. Usklađena je sa Smoby kućicama po boji i dizajnu i pomaže pri razvoju djetetove mašte i izražavanja. Dodaci za dječje kućice su važni, omogućavaju im ideje za poboljšanje kućica, a s njima će se igrati dugi niz godina. 

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke i dodatke originalnog dizajna. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije6x 45*45*2 cm
Ukupna visina2 cm
Dimenzije pakiranja48*11*49 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bilješka1,2 m2
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.