Dječja podesiva ležaljka Up & Down Bouncer IV Beaba Cosy Mineral 4 visine i 3 položaja siva od 0 mjes

Opis proizvoda

Dječja podesiva ležaljka Beaba Up & Down Bouncer IV vašoj će bebi priuštiti udobnost za cijeli dan. Ova udobna ležaljka za djecu, prekrasne kombinacije boja, u trenu će se pretvoriti u sigurnu njihaljku. Zahvaljujući jedinstvenog ulošku koji je ergonomski i istovremeno udoban, u ležaljci može udobno ležati i dojenče od 0. mjeseca starosti. Njena prednost je jednako tako i mekan jastuk koji će bebu osigurati optimalnu potporu glavice. Cjelokupan uložak s jastukom, nakon navršenog 3. mjeseca djetetove starosti, možete jednostavno ukloniti i ljuljačku hrabro koristiti i dalje, sve dok dijete ne dosegne težinu od 9 kg, što je približno pri šestom mjesecu starosti. 

Osjećaj udobnosti 

Ležaljka za bebe udobna je, podstavljena mekanim materijalom, zahvaljujući povišenim stranicama bebe će se osjećati ugodno. Ležaljka Beaba Up & Down Bouncer IV olakšati će posao i roditeljima koji se više neće trebati saginjati kako bi došli do bebe - zahvaljujući podesivoj visini ležaljku će prilagoditi svojim potrebama, zato će svaki trenutak u danu moći provoditi s bebom. Navlaku za ležaljku možete prati u perilici rublja na nježnom programu. Ležaljka s navlakom ima i uporište za glavicu, s kojim će novorođenčetu osigurati potporu glavice. 

Ležaljku Beaba s nježnim uzorkom možete podesiti po visini na 4 položaja - dovoljno je pritisnuti osigurače na obje noge ležaljke i pomaknuti je gore ili dolje. Dijete tako može ležati na visini roditelja ili braće i sestara i pratiti zbivanja oko sebe te je tako u stalnoj interakciji s okolinom i nije ga strah. Ležaljku jednako tako možete nagnuti u 3 položaja samo jednom rukom - čak i u položaj za udobno drijemanje. Dijete u ležaljci možete osigurati i 5-dijelnim sigurnosnim pojasom, tako da beba iz ležaljke zasigurno neće ispasti i istovremeno će se osjećati sigurno. Ležaljka služi i kao njihaljka koja se može osigurati, tako da se ne morate brinuti da će se njihaljka prevrnuti. Ležaljka je stabilne konstrukcije i ima dvije praktične ručke, zahvaljujući kojima ćete ju jednostavno prenositi u bilo koju prostoriju u kući. Nosivost ležaljke iznosi 9k. Uklonjivi jastuk i uložak za novorođenče možete prati u perilici rublja pri temperaturi od 40 °C na programu za ručno pranje. 

Prestižna francuska marka Beaba sa svojim proizvodima oduševljava obitelji s djecom još od 1989. godine. Patentirani sustav proizvoda Beaba u kućanstva donosi divne i kvalitetne proizvode koji ispunjavaju najviše kriterije kvalitete. Široki izbor proizvoda marke Beaba nagrađuju i roditelji i stručne komisije. Značajni proizvodi Beaba rezultat su zajedničkog rada spretnih dizajnera, kojima je jedini cilj zadovoljiti potrebe zahtjevnih roditelja. 

Karakteristike 

  • ležaljka za bebe 
  • primjereno od 0. mjeseca 
  • nosivost 9 kg 
  • s posebnim uloškom za novorođenčad 
  • stabilna njihaljka 
  • ležaljka podesiva po visini 
  • 5-dijelni sigurnosni pojas 
  • ispunjava najviše kriterije kvalitete 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije87x51x52cm
Ukupna visina87 cm
Prilagodljiva visinaDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina5 kg
Nosivost9 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.