Metalna ploča za kredu i magnete Evolutiv Board Smoby obostrana, podesiva po visini s prostorom za pohranu i 80 dodataka, visina 130 cm

Opis proizvoda

Metalna ploča primjerena za kredu i magnete Evolutiv Board, vrhunskog francuskog proizvođača Smoby, kvalitetna je obostrana ploča, koja raste zajedno s djecom od 3. godine starosti. Izrađena je od čvrste metalne konstrukcije i izdržljive plastika, koja je baršunasta na dodir. Djeca na jednoj strani mogu pisati s flomasterom, a na drugoj s kredom. Obje strane zatim možete jednostavni obrisati. Magnetnu ploču možete podesiti po visini, ovisno o djetetovim potrebama. Ispod ploče je praktični prostrani pretinac s razdjeljcima za pohranu pisaćih i crtaćih pomagala. 

Djeca se mogu veseliti bogatom setu od 80 dodataka, među kojima će naći magnetna slova, brojeve, znakove, flomaster, šarene krede i krpicu. Moderna ploča u nježnim bojama djeluje bezvremenski, očarati će dječake i djevojčice. S njom će se igrati dugi niz godina, a za to vrijeme će se ugodno zabavljati i istovremeno oblikovati svoje prve riječi, riješiti svoje prve matematičke zadatke i razvijati svoje logično razmišljanje. Ova dječja pomagala za crtanje pomažu pri razvoju umjetničkog talenta, dječje mašte i spretnosti pri crtanju. Zahvaljujući mnogim dodacima ova je igračka izvrsno pomagalo za djecu u predškolskom i ranom školskom razdoblju. Ploča nema pokrov. 

Po potrebi ju u trenu možete sklopiti i ne zauzima puno prostora. Ukupne dimenzije iznose 67*61*130 cm, ukupna visina iznosi 130 cm. Francuska tvrtka Smoby poznata je po svojim vrhunskim igračkama, koje dizajniraju vrhunski francuski dizajneri, za razne dobne skupine. Plastika na Smoby igračkama je čvrsta, a istovremeno nježna prema dječjim ručicama i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, a boje potiču dječju maštu. Igračke Smoby najbolje su što možete ponuditi svojoj djeci, koja će se s njima zabavljati satima. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy,boy and girl
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France,Spain
Dimenzije67*61*130 cm
Ukupna visina130 cm
Dimenzije pakiranja55*13*74 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.