Plišani zečić Bonbon Rabbit Plush Bunny Kaloo sivi 15 cm od nježnog pliša od 0 mjes

Opis proizvoda

Plišani zečić Bonbon Rabbit Plush Bunny, francuske marke Kaloo, razveseliti će sve bebe već od njihovog rođenja nadalje. Zečić veličine 15 cm, prekrasne sive boje, postati će najbolji prijatelj vaše djece od kojeg se neće htjeti razdvojiti. Mekana plišana igračka proizvedena je od kvalitetnog pliša koji je ugodno nježan za osjetljivu dječju kožu. Na djecu djeluje umirujuće i poprima djetetov vlastiti miris, zahvaljujući čemu će se djeca uz nju osjećati sigurno. Zečić oko vrata ima zavezan moderan šal s prekrasnim uzorkom koji će očarati vaše najmlađe. U ušima od zečića krije se šuškavi papir, koji stimulira djetetov sluh. 

Plišani zečić kao stvoren je za maženje i grljenje, djeci će pomoći brže zaspati. Zahvaljujući njegovoj veličini možete ga ponijeti bilo gdje sa sobom, primjeren je za putovanja jer umiruje djecu i daje im osjećaj udobnosti. Djeca plišanu igračku mogu i kušati i grickati, često na taj način istražuju predmete oko sebe. Svaki Kaloo proizvod testiran je i ispunjava i najviše standarde. Zečića od pliša možete jednostavno čistiti, preporučena temperatura pranja je 30 °C, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke. 

Francuska tvrtka Kaloo već više od 20 godina razvija mekane plišane igračke za najmlađu djecu, koje su jedinstvenog dizajna. Postupak izrade igračaka u cijelosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde jer je na taj način zajamčena kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda koji, zahvaljujući tome, na tržištu nema konkurencije. Dječje igračke Kaloo odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i savršenstvo. Kaloo se posvećuje potrebama i željama najmlađe djece koja su, zahvaljujući tome, uz Kaloo igračke osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Ukupna visina15 cm
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.