Plišani slonić kazalište lutaka Elephant Doudou Puppet Petites Chansons Kaloo sivi 24 cm od nježnog pliša od 0 mjes

Opis proizvoda

Plišani slonić Elephant Doudou, francuske marke Kaloo, predstavlja izvrstan poklon za bebe, već od njihovog rođenja nadalje. Bezvremenska rukavica u obliku slonića velika je 24 cm, s kojom bilo kada svojem djetetu možete odigrati lutkarsku predstavu. Slonić djeluje realistično i proizveden je od prvoklasnog pliša, koji je mekan i nježan prema dječjoj koži. Rukavica je primjerena za ruke odraslih. Bijeli trbuščić ukrašen je prekrasnim motivom mjeseca i zvjezdica. 

Plišani slonić idealan je i kao mazilica, poprima djetetov vlastiti miris, zahvaljujući čemu će se svako dijete osjećati sigurno i igrati se u ugodnoj atmosferi. Igra s igračkama važna je za razvoj svakog djeteta jer povećava aktivnost njihovog mozga, oblikuje njihovu osobnost, razvija spretnost i vještine. U prvim tjednima nakon rođenja, taktilna percepcija djeteta je povišena, dijete reagira na svaki dodir, zato je važno da djeca otkrivaju nove riječi i istražuju površinu igračke. Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava najviše standarde i sigurna je za dječju igru. 

Francuska tvrtka Kaloo već više od 20 godina razvija mekane plišane igračke i dodatke, jedinstvenog dizajna, za najmlađu djecu. Postupak izrade igračaka u cijelosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde jer je na taj način zajamčena kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda koji, zahvaljujući tome, na tržištu nema konkurencije. Dječje igračke Kaloo odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i savršenstvo. Igračku možete jednostavno čistiti, preporučena temperatura pranja je 30°, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije24 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.