Plišani miš mazilica Round Doudou Mouse Cream Perle Kaloo krem 20 cm od nježnog materijala od 0 mjes

Opis proizvoda

Plišani miš mazilica Mouse, iz bezvremenske linije Perle, francuske marke Kaloo, sladak je poklon za najmlađu djecu, već od njihovog rođenja nadalje. Plišani miš mazilica od tkanine veličine 20 cm u krem boji postati će nerazdvojan prijatelj svakog mališana. Nježan miš četverokutnog oblika sa zakrpom proizveden je od mikrovlakana i pliša najviše kvalitete, zato je mekan za osjetljivu dječju kožu. Zahvaljujući četverokutnom obliku djeca ju jednostavno mogu primiti i igrati se s njom.

Linija Perle predstavlja moderne plišane igračke, nježne i meke za dječju kožu, idealne za maženje. Igračke poprimaju jedinstveni miris bebe, što je bitno prvenstveno u prvim tjednima života mališana, djeca se zato uz takvu igračku osjećaju sigurno. Djeca plišanu igračku mogu i kušati i grickati, čime često istražuju predmete oko sebe. Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava i najviše standarde. Igračke možete jednostavno očistiti, preporučena temperatura pranja je  30 °C, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača kako bi očuvali kvalitetu i boju igračke.

Francuska tvrtka Kaloo već više od 20 godina razvija mekane plišane igračke za najmlađu djecu, jedinstvenog dizajna. Postupak izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde, jer se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurencije. Dječje igračke Kaloo odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i savršenstvo. Kaloo se posvećuje potrebama i željama najmlađe djece, koja se, zahvaljujući tome, uz Kaloo igračke osjećaju mirno i sigurno.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije20 cm
Dimenzije pakiranja21*6*23 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojakrem
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.