Plišani medvjedić Bubble of Love Bear Green Plume Kaloo zeleni 30 cm od mekog nježnog materijala u poklon kutiji od 0 mjes

Opis proizvoda

Plišani medvjedić Bubble of Love, francuske marke Kaloo, prekrasan je dodatak za dječje krevetiće vaših najmlađih, primjeren već od njihovog rođenja nadalje. Plišani medvjedić veličine 30 cm, u zelenoj boji, postati će neodvojivi prijatelj svake bebe. Okrugli i mekani medvjedić kao stvoren je za grljenje, djeca će se s njim osjećati ugodno i jednako tako lakše zaspati. Originalni medvjedić dolazi u modernoj poklon kutiji, s kojom ćete svoje najbliže razveseliti povodom bilo koje prigode. Unutrašnju stranu poklopca kutije možete koristiti za pisanje imena ili ljupke čestitke. 

Plišane igračke Kaloo nježne su i mekane prema dječjoj koži, idealne za maženje. Igračka poprima jedinstveni bebin miris što je važno, prvenstveno u prvim tjednima bebina života, jer se dijete s tom igračkom osjeća sigurno. Djeca plišanu igračku mogu i kušati i grickati, na taj način često istražuju predmete oko sebe. Svaki Kaloo proizvod testiran je i ispunjava i najviše standarde. Igračku možete jednostavno čistiti, preporučena temperatura pranja je 30°, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke. 

Francuska tvrtka Kaloo već više od 20 godina razvija mekane igračke od pliša i tkanine, jedinstvenog dizajna. Postupak izrade igračaka u cijelosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde jer je na taj način zajamčena kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda koji, zahvaljujući tome, na tržištu nema konkurencije. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i savršenstvo. Kaloo se posvećuje potrebama i željama najmlađe djece koja su, zahvaljujući tome, uz Kaloo igračke osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije30 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.