Plišani medvjedić mazilica Bear Carré Doudou Kaloo plavi 14 cm od nježnog materijala u poklon kutiji od 0 mjes

Opis proizvoda

Plišani medvjedić mazilica Bear Carré Doudou, francuske marke Kaloo, predstavlja mekanu i nježnu igračku koja će razveseliti sve bebe već od njihovog rođenja. Originalni medvjedić veličine 14 cm ima baršunasto nježnu površinu te ga i najmlađa djeca s lakoćom mogu grliti te se s njim maziti kao s mazilicom. Bijeli medvjedić zamotan je u bijelu četvrtastu dekicu, ukrašenu prirodnim motivom noćnog neba, zato će očarati sve bebe i pomoći im brže zaspati. Za izradu su korišteni reciklirani materijali s punjenjem od plastičnih boca, zato je medvjedić 100% ekološki, istovremeno zadržava najvišu kvalitetu i nježan je prema dječjoj koži. Zapakiran je u elegantnu poklon kutiju, zato je primjeren i kao poklon za svaku prigodu.

Linija Doudou predstavlja moderne plišane mazilice, idealne za grljenje i maženje. Igračka poprima jedinstveni miris bebe, što je važno prvenstveno u prvim tjednima bebinog života jer se beba s takvom igračkom osjeća sigurno i ugodno. Djeca plišanu igračku mogu i kušati i grickati, često na taj način istražuju predmete oko sebe. Svaki Kaloo proizvod testiran je i ispunjava i najviše standarde. Medvjedića od pliša možete jednostavno čistiti, preporučena temperatura pranja je 30 °C, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke. 

Francuska tvrtka Kaloo već više od 20 godina razvija mekane plišane igračke za najmlađu djecu, koje su jedinstvenog dizajna. Postupak izrade igračaka u cijelosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde jer je na taj način zajamčena kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda koji, zahvaljujući tome, na tržištu nema konkurencije. Dječje igračke Kaloo odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i savršenstvo. Kaloo se posvećuje potrebama i željama najmlađe djece koja su, zahvaljujući tome, uz Kaloo igračke osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Ukupna visina14 cm
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.